Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μπάγερν Μονάχου – Γκλάντμπαχ 1-1: Ο Ζόμερ υποχρέωσε τους Βαυαρούς στην πρώτη απώλεια βαθμών

Μπάγερν Μονάχου – Γκλάντμπαχ 1-1: Ο Ζόμερ υποχρέωσε τους Βαυαρούς στην πρώτη απώλεια βαθμών
Reuters

Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (27.08) η Μπάγερν Μονάχου είχε πετύχει συνολικά 21 γκολ στις αντίπαλες εστίες, σκορπίζοντας τον… τρόμο σε κάθε αντίπαλο. Τελικά, η Γκλάντμπαχ ήταν αυτή που την “φρέναρε” (1-1) μέσα στην “Αλιάνζ Αρένα”, σε ματς για την 4η αγωνιστική στη Bundesliga. Μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα Ζόμερ – Ακυρώθηκαν δυο γκολ του Μανέ.

Η Μπάγερν Μονάχου “σφυροκόπησε” την εστία του Ζόμερ (έκανε 19 επεμβάσεις!), αλλά έφερε 1-1- με την Γκλάντμπαχ μέσα στην “Αλιάνζ Αρένα”, αποτέλεσμα που… δημιούργησε ισοβαθμία με την Ουνιόν Βερολίνου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Bundesliga.

Η Μπάγερν Μονάχου “σφυροκόπησε” την εστία του Ζόμερ, αλλά έφερε 1-1- με την Γκλάντμπαχ μέσα στην “Αλιάνζ Αρένα”, αποτέλεσμα που… δημιούργησε ισοβαθμία με την Ουνιόν Βερολίνου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Bundesliga.

Η Μπάγερν Μνάχου σπατάλησε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, κυρίως με τους Λιρόι Σανέ και Τόμας Μίλερ, ενώ είχε και δύο ακυρωθέντα γκολ με τον Σαντιό Μανέ (36’ και 40’). Μάλιστα, οι Βαυαροί είδαν και δυο οπαδούς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να δένονται στα δοκάρια θέλοντας να διαμαρτυρηθούν.

Εν τέλει, στο 43’, η Γκλάντμπαχ άνοιξε το σκορ με τον Μάρκους Τιράμ, στην πρώτη τελική προσπάθεια των «πουλαριών» κι έπειτα από λάθος του Νταγιό Ουπαμεκανό.

Παρόμοιο σκηνικό στο δεύτερο μέρος, με τον Ζόμερ να πραγματοποιεί σπουδαίες επεμβάσεις στο 63’ (διπλή, μάλιστα), στο 66’ και στο 71’ ενώ στο 78’, στο κόρνερ του Τζόσουα Κίμιχ, τον… έσωσε το δοκάρι.

Εν τέλει, ο Σανέ ισοφάρισε, με τις δυο ομάδες να διατηρούν το φετινό τους αήττητο και την Γκλάντμπαχ να μη χάνει για τέταρτο σερί ματς από την Μπάγερν (από δυο νίκες και ισοπαλίες).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις