Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπάγερν Μονάχου – Ίντερ 2-0 και Βικτόρια Πλζεν – Μπαρτσελόνα 2-4 για το Champions League

Μπάγερν Μονάχου – Ίντερ 2-0 και Βικτόρια Πλζεν – Μπαρτσελόνα 2-4 για το Champions League
Reuters

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε το… απόλυτο στον 3ο όμιλο του Champions League επικρατώντας της Ίντερ στην “Αλιάνζ Αρένα” (2-0). Οι “νερατζούρι” -όπως ήταν γνωστό- την ακολουθούν στη φάση των “16”. Στο τελευταίο της φετινό ματς στη διοργάνωση, η Μπαρτσελόνα πέρασε με 4-2 από την έδρα της Βικτόρια Πλζεν, πριν… περάσει στα play off του Europa League.

Η Μπάγερν Μονάχου με μία απόλυτα “επαγγελματική” νίκη επί της Ίντερ με 2-0, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο του Champions League με το εντυπωσιακό “6/6”. Παβάρ (32′) και Τσούπο-Μοτίνγκ (72′), διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, με τους “ροσονέρι” να έχουν… καπαρώσει από πριν την δεύτερη θέση στον όμιλο.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε την Πλζεν με 4-2 στην Τσεχία σε ένα πολύ ελεύθερο παιχνίδι γεμάτο από φάσεις, έκλεισε νικηφόρα την φετινή της πορεία στο Champions League και πλέον ετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή συνέχεια στα play off του Europa League.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να “κλειδώσει” τη νίκη της στην έδρα της Βικρότια Πλζεν από το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 6′ ο Αλόνσο άνοιξε το σκορ, ενώ ο Φεράν Τόρες έκανε το 0-2 στο 44′. Ο Τσόρι, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 2-1 στο 51′, ο Φεράν Τόρες έκανε το 3-1 τρία λεπτά μετά, για να έρθει στο 63′ και πάλι ο Τσόρι και να πετύχει το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Το τελικό 4-2 υπέρ των Καταλανών διαμορφώθηκε στο 75′ από τον Πάμπλο Τορέ.

Τελική βαθμολογία στον 3ο όμιλο

Μπάγερν 18

Ίντερ 10

Μπαρτσελόνα 7

Πλζεν 0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις