Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπάγερν Μονάχου – Λειψία 0-3: Ο Όλμο χόρευε και οι ταύροι κατέκτησαν το Super Cup Γερμανίας

Μπάγερν Μονάχου – Λειψία 0-3: Ο Όλμο  χόρευε και οι ταύροι κατέκτησαν το Super Cup Γερμανίας

Η Λειψία με τον Ντάνι Όλμο να σκοράρει τρία γκολ ισοπέδωσε την Μπάγερν Μονάχου, κατακτώντας το γερμανικό Super Cup, με τον Χάρι Κέιν που πέρασε ως αλλαγή να κάνει αρνητικό ντεμπούτο με τον σύλλογο της Βαυαρίας.

Η Λειψία «άνοιξε» το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Ντάνι Όλμο να πλασάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, όταν στο 44΄ «χόρεψε» την άμυνα της Μπάγερν και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0.

Στην έναρξη του δευτέρου μέρους ο Τόμας Τούχελ έκανε αρκετές αλλαγές προκειμένου η Μπάγερν να καταφέρει να μπει στο παιχνίδι, ωστόσο κάτι τέτοιο εν τέλει δεν έγινε ποτέ.

Παρά την ξεκάθαρη υπεροχή της και τις αρκετές χαμένες της ευκαιρίες, η ομάδα από την Βαυαρία δεν μπόρεσε να σκοράρει και μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό, δέχτηκε και τρίτο γκολ.

Στο 68ο λεπτό, ο Όλμο από τα έντεκα βήματα νίκησε για μια ακόμη φορά τον Σβεν Ούλραιχ, με τον Ισπανό εξτρέμ να κάνει το 3-0 και παράλληλα να σημειώνει χατ-τρικ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το σκορ δεν άλλαξε, με το 3-0 να μένει ως το τέλος και την Λειψία να κατακτά το πρώτο Super Cup της ιστορίας της.

Παράλληλα η Μπάγερν Μονάχου με τον Χάρι Κέιν να κάνει ντεμπούτο έδειξε πως έχει ακόμα ζητήματα κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, πριν την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις