Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3 και Μπράγκα – Νάπολι 1-2 για το Champions League

Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3 και Μπράγκα – Νάπολι 1-2 για το Champions League

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε δύσκολα εντός έδρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-3 και μπήκε νικηφόρα στη φάση των ομίλων του Champions League. Η Νάπολι κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από την έδρα της Μπράγκα (2-1) με αυτογκόλ ου Νιακατέ στο φινάλε και δοκάρι των γηπεδούχων στη λήξη.

Τη νίκη πήραν Μπάγερν Μονάχου και Νάπολι, στα ματς τους για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι Βαυαροί ανέβηκαν στην κορυφή του1ου  ομίλου (3 βαθμοί) μετά το 4-3 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το 1-1 στο Γαλατάσαραϊ – Κοπεγχάγη. Απ’ την άλλη, οι “παρτενοπέι” πέρασαν από την έδρα της Μπράγκα με 2-1 και έπιασαν την Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή του 3ου ομίλου (3 βαθμοί)

Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3

Μετά από ένα πολύ… χλιαρό ξεκίνημα από τις δυο ομάδες, η Μπάγερν Μονάχου άρχισε να ανεβάσει “ταχύτητα” και στο 28′ άνοιξε το σκορ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κέιν έστρωσε τη μπάλα στον Σανέ, αυτός έκανε το σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής, ο Ονάνα έπεσε αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Μουσιάλα έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Γκνάμπρι “εκτέλεσε” τον Ονανά για το δεύτερο γκολ των Βαυαρών.

Στην μοναδική της καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, ο Ρεγκιλόν βγήκε απέναντι από τον πορτιέρε των Βαυαρών, αλλά το πλασέ που έκανε από πλάγια θέση ήταν άστοχο.

Με την έναρξη της επανάληψης,το ματς απέκτησε νέο ενδιαφέρον. Στο 49′ οι παίκτες της Γιουνάιτεντ άλλαξαν ταχύτατα τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Μπάγερν, με τον Ράσφορντ να τη στρώνει στον Χόιλουντ και τον Δανό να νικάει τον Ούλραϊχ με αριστερό σουτ για το 2-1.

Τρία λεπτά μετά όμως, η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε πέναλτι μετά από onfield review -για χέρι του Έρικσεκ- και ο Χάρι Κέιν ήταν εύστοχος από τα ένδεκα βήματα για το 3-1. Οι Βαυαροί κράτησαν ένα καλό ρυθμό στο παιχνίδι τους, έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ και τελικά είδαν τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο τελικό 3-2 με “παλικαρίσιο” γκολ του Κασεμίρο στο 89′ (πλάσαρε πεσμένος στο έδαφος). Το ματς ολοκληρώθηκε με τον Μίλερ να έχει δοκάρι στο 90+2′, τον Τελ να κάνει το 4-2 στην εξέλιξη της φάσης και τον Κασεμίρο να διαμορφώνει το τελικό 4-3 με κοντινή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες.

Μπράγκα – Νάπολι 1-2

Η Νάπολι έδειξε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Πορτογαλίας τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που έχει με την Μπράγκα. Είχε την υπεροχή, είχε τις φάσεις, πήρε πέναλτι στο 35′ που τελικά της ακυρώθηκε από onfield review και τελικά έφτασε στο 0-1 του πρώτου μέρους στο 45+1′. Μετά από σέντρα, ο Οσιμέν “έσπασε” την μπάλα στον Ντι Λορέντζο, ο οποίος με βολές μέσα από τη μεγάλη περιοχή -και την μπάλα να σκάει και κάτω μια φορά- κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Η Μπράγκα όμως ανέβασε “στροφές” στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε φάσεις στα καρέ των “παρτενοπέι” και κατάφερε να κάνει το 1-1 στο 84′ με τον Μπρούμα. Τελικά, η Νάπολι έφυγε με το “διπλό” με το αυτογκόλ του Νιακατέ. Στην τελευταία φάση του ματς, ο Πίσι είχε δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-2.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις