Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-2: Μοιρασιά σε ένα χορταστικό παιχνίδι

Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-2: Μοιρασιά σε ένα χορταστικό παιχνίδι

Η Μπάγερν Μονάχου παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στην εξαιρετική Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Μπάγερν Μονάχου, αφού οι Βαυαροί «άνοιξαν» το σκορ στο 7ο λεπτά έπειτα από γκολ του Χάρι Κέιν.

Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε για ένα ακόμη παιχνίδι και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Παρόλα αυτά η Λεβερκούζεν κατάφερε να ισοφαρίσει στο 24΄ χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκριμάλδο.

Το 1-1 ήταν και το αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους στην επανάληψη να είναι καλύτεροι να χάνουν την μια ευκαιρία μετά την άλλη, κάτι που τους στοίχησε ακριβά.

Και αυτό διότι στο 86ο λεπτό έπειτα από ωραίο γύρισμα του Τελ που είχε μπει ως αλλαγή στην αναμέτρηση ο αμαρκάριστος Γκορέτσκα με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-1, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλα από τους γηπεδούχους.

Ωστόσο οι «ασπιρίνες» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη στο παιχνίδι, αφού στο 90+4 ο Παλάσιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-2.

Μάλιστα η Μπάγερν σκόραρε και 3ο γκολ, ωστόσο ο Ουπαμεκανό ήταν σε αντικανονική θέση με αποτέλεσμα το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Με αυτό τον τρόπο οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από ένα πόντο, με την Λεβερκούζεν ωστόσο να είναι ανώτερη στον αγώνα και να χάνει μια τεράστια ευκαιρία να φύγει με τη νίκη από την «Allianz Arena».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις