Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 2-0 και Μαρσέιγ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-1 για το Champions League

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 2-0 και Μαρσέιγ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-1 για το Champions League
Reuters

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν μπόρεσε να σκοράρει, στην επιστροφή του στην “Αλιάνζ Αρίνα”. Η Μπαρτσελόνα έχασε πολλές ευκαιρίες στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, αλλά οι Βαυαροί πήραν το “ντέρμπι” του 3ου ομίλου του Champions League, σκοράροντας μέσα σε λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο (2-0). Σε ματς για το 4ο γκρουπ, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πέρασε από την έδρα της Μαρσέιγ (1-0).

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 2-0

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι επέστρεψε στο Μόναχο, ως αντίπαλος αυτήν τη φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και οι φίλαθλοι της Μπάγερν είχαν ανάμικτα συναισθήματα, αφού τον χειροκρότησαν και τον… αποδοκίμασαν.

Η Μπάγερν Μονάχου κυκλοφόρησε την μπάλα, αλλά η Μπαρτσελόνα έδειξε πολύ ικανή στις αντεπιθέσεις και έχασε μεγάλες ευκαιρίες. Στο 9′ ο Νόιερ έβγαλε το σουτ του Πέδρι, ενώ στο 18′ ο Λεβαντόφσκι δεν μπόρεσε να σκοράρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργώντας και πάλι ευκαιρίες, αλλά η Μπάγερν Μονάχου ήταν τελικά αυτή που… χαμογέλασε, πετυχαίνοντας δυο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά. Στο 50′ και κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Ερνάντεζ πήρε την κεφαλιά -από εκτέλεση κόρνερ- ικαι έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σανέ έκανε μια.. κούρσα, βρήκε το κενό στην άμυνα των Καταλανών και πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη συγκέντρωση τους και -αν και προσπάθησαν να μειώσουν- δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Μαρσέιγ – Άιντραχτ 0-1

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έβγαλε… αντίδραση μετά το «σοκ» στην έδρα της με την Σπόρτινγκ και πέρασε νικηφόρα από την Μασσαλία με 1-0 επί της Μαρσέιγ, που γνώρισε δεύτερη σερί ήττα μετά από εκείνη στο Λονδίνο από την Τότεναμ (2-0). Το γκολ του Λίντστρομ (43΄) έδωσε το “τρίποντο” στους Γερμανούς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις