Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπάγερν – Ολυμπιακός: Να περάσει “τρένο” από το Μόναχο

Ολυμπιακός μπάσκετ
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός θέλει να διευρύνει το νικηφόρο του σερί στη Euroleague αγωνιζόμενος στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης (21:30, NewsIt.gr, Novasports 1).

Έχει πάρει την… ανηφόρα στη Euroleague και δεν θέλει να βάλει “φρένο”. Ο Ολυμπιακός ψάχνει να βάλει μια ακόμα νίκη στο “σακούλι”, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Μπάγερν Μονάχου. Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που οι Πειραιώτες αναγκάστηκαν να μπουν σε αεροπλάνο για τη διοργάνωση, αφού στο μοναδικό επίσημο εκτός έδρας ματς που έχουν δώσει μέχρι σήμερα, έπαιξαν στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν τρία σερί θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα τους την πρώτη αγωνιστική από τη Ζαλγκίρις και αντιμετωπίζουν μια ομάδα που εντυπωσιάζει της πρώτες αγωνιστικές (3-1 και το ρεκόρ της ομάδας του Τρινκιέρι), προερχόμενη από νίκες σε Βερολίνο, Τελ Αβίβ και Κωνσταντινούπολη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και πήγε στο Μόναχο με τον Χαραλαμπόπουλο, αφήνοντας στην Αθήνα τους Λαρεντζάκη και Κόνιαρη. Απ’ την άλλη, ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Μπάγερν μετρώντας πέντε νίκες σε έξι αγώνες. Η μοναδική του ήττα σημειώθηκε την περασμένη σεζόν, στο αντίστοιχο παιχνίδι του Μονάχου.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία) και Μάρκο Γιούρας (Σερβία).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις