Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπάγερν – Ολυμπιακός: Όλα για το… θαύμα στο Champions League οι “ερυθρόλευκοι”

Μπάγερν – Ολυμπιακός: Όλα για το… θαύμα στο Champions League οι “ερυθρόλευκοι”

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μόναχο, όπου απόψε το βράδυ (21:45) θα φιλοξενηθεί από την Μπάγερν στην Αλιάνζ Αρίνα για την για την 5η αγωνιστική, της Α’ φάσης των ομίλων του Champions League.

Aκόμη και από την… αναγγελία της αναμέτρησης καταλαβαίνει κανείς ότι το έργο των Ερυθρολεύκων μόνο εύκολο δεν θα είναι, κάθως απέναντί τους θα βρίσκεται ίσως η κορυφαία ομάδα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Ακόμη και ο ένας βαθμός που χρειάζονται οι Ερυθρόλευκοι για να σφραγίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση φαντάζει μακρινός, ωστόσο κανένα παιχνίδι δεν χάνεται πριν την έναρξή του και όλα θα φανούν στο χορτάρι της Αλιάνζ Αρίνα.

Τα πλάνα του Σίλβα

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Ερυθρολεύκων, Μάρκο Σίλβα, προσανατολίζεται σε ένα σχήμα με ενισχυμένη μεσαία γραμμή με Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Καμπιάσο. Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, προβάδισμα έχουν οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Σεμπά, Πάρντο και Ιντέγε, χωρίς φυσικά να αποκλείεται κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Οι Πάρντο και Ιντέγε έχουν χριστεί σκορερς στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού με Άρσεναλ (Πάρντο) και Ντιναμό (Ιντέγε) και φιλοδοξούν να καταφέρουν σήμερα να παραβιάσουν την εστία του Νόιερ, έργο όχι και τόσο εύκολο. Ο Stoiximan προσφέρει το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Ολυμπιακός στην Αλιάνζ Αρίνα σε ελκυστικότατη απόδοση.

Τρομάζουν οι αριθμοί των Βαυαρών

Η Γερμανική ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τη φετινή σεζόν και μία ματιά στα αποτελέσματα των τελευταίων 5 εντός έδρας αγώνων της Μπάγερν για το Champions League προκαλεί δέος:

Μπάγερν Μονάχου 5-1 Άρσεναλ
Μπάγερν Μονάχου 5-0 Ντιναμό Ζάγρεμπ
Μπάγερν Μονάχου 3-2 Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου 6-1 Πόρτο
Μπάγερν Μονάχου 7-0 Σαχτάρ

Συνολικά τέρματα: 26-4.

Αν προσθέσει κανείς και τα εντός έδρας παιχνίδια στην Bundesliga στην οποία μετρά 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με 28 τέρματα υπερ και 3 κατά, κατανοέι απόλυτα το μεγέθος της δυναμικής της Γερμανικής ομάδας.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι θα παλέψουν για το καλύτερο, στοχεύοντας στον χρυσό βαθμό που θα τους χαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Η απόψινή είναι η πρώτη τους ευκαιρία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε