Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά σε διώροφο κτίριο στην Καλλιθέα
Αθλητικά

Μπαίνει πρόεδρος και στηρίζει Φερέιρα ο Αλαφούζος

Βαρύ είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά τη νέα απώλεια βαθμών και το 1-1 με τον Ατρόμητο. Σημαντικές αλλαγές στο σημερινό ΔΣ με τον Γιάννη Αλαφούζου να αναλαμβάνει, πιθανότατα, πρόεδρος και να επιμένει στην στήριξη του Φερέιρα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων δείχνοντας πως έχει πολύ βαθιά και σοβαρά προβλήματα ως ομάδα. Με την απόσταση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο -9 και το πρωτάθλημα να δείχνει χαμένο από τον Σεπτέμβρη, η κριτική που δέχονται πλέον, τόσο ο Φερέιρα αλλά όσο και οι παίκτες είναι πολύ έντονη και η… μπάλα περνάει σε διοικητικό επίπεδο.

Στο σημερινό ΔΣ (17:00) ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ενώ θα στελεχώσει τη διοίκηση με άτομα της εμπιστοσύνης του.

Η επιλογή είναι σχεδόν αναγκαστική για τον ιδιοκτήτη του “ΣΚΑΪ” καθώς και ο Γόντικας θέλει να περάσει σε δεύτερο ρόλο αλλά και δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος να αναλάβει τις ευθύνες σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Θέση αντιπροέδρου θα αναλάβει ο συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ φήμες υπάρχουν πως θα επιστρέψει στο προσκήνιο ο Άγγελος Φιλιππίδης μετά την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ προ εννέα ετών.

Παναθηναϊκός σε κρίση, Ατρόμητος σε…πτήση – Στο -9 οι “πράσινοι”

Ξέσπασμα Αλαφούζου κατά Σπάθα, Nova – Η αντίδραση του συνδρομητικού

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα