Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μπακογιάννης: «Πολύ καλή διάθεση ο Γιαννακόπουλος, προσωπικά είμαι αισιόδοξος»

Μπακογιάννης: «Πολύ καλή διάθεση ο Γιαννακόπουλος, προσωπικά είμαι αισιόδοξος»
Intime.gr

Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το πρότζεκτ του Βοτανικού και τη «στέγη» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μιλώντας στο «Open», ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης τόνισε ότι «προχωράμε σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματά μας» σχετικά με το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, ενώ -αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντησή του με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για το γήπεδο μπάσκετ της ομάδας- υπογράμμισε: «Συγκρατώ την πολύ καλή διάθεση του κ. Γιαννακόπουλου, ο οποίος συμφώνησε να συμμετάσχει σε μία ομάδα εργασίας για το γήπεδο μπάσκετ».

Επίσης, ο κ. Μπακογιάννης επισήμανε ότι το έργο πρέπει να προχωρήσει άμεσα, για «να μη χάσουμε καθόλου χρόνο».

«Προχωράμε σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματά μας. Η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο όχι μόνο για την πόλη της Αθήνας, αλλά και για την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είναι ένα έργο που μπορεί να προσφέρει πολλές θέσεις εργασίας γιατί είναι ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα, το οποίο όχι μόνο θα μας επιτρέψει ξανακερδίσουμε ελεύθερο χώρο πρασίνου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά ταυτόχρονα θα μας επιτρέψει να βάλουμε στον επιταχυντή την ευρύτερη περιοχή του Βοτανικού, μία περιοχή ξεχασμένη για πάρα πολλά χρόνια» δήλωσε αρχικά ο δήμαρχος Αθηναίων και συνέχισε: «Εμείς προχωράμε σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας που έχουμε υπογράψει. Συγκρατώ την πολύ καλή διάθεση του κ. Γιαννακόπουλου, ο οποίος συμφώνησε να συμμετάσχει σε μία ομάδα εργασίας για το γήπεδο μπάσκετ. Είναι ένα έργο εξαιρετικά δύσκολο, σύνθετο, όλοι το ξέρουμε, προσωπικά είμαι αισιόδοξος».

Αναφορικά με τις εμπορικές χρήσεις δήλωσε: «Έχουν αποτυπωθεί όλα στο μνημόνιο που έχει υπογραφεί από όλους τους φορείς της Διπλής Ανάπλασης κι αυτό είναι το σημαντικό, ότι πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια, υπάρχει ένας κοινός στόχος, καθένας έχει αναλάβει ξεκάθαρα τις ευθύνες του. Αυτές οι ευθύνες έχουν περιγραφεί, οπότε τώρα πρέπει να μη χάσουμε καθόλου χρόνο, να προχωρήσουμε άμεσα, ώστε να έχουμε πετύχει τη δημοπράτηση του γηπέδου όσο γίνεται νωρίτερα και σίγουρα εντός του χρονοδιαγράμματος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις