Αθλητικά

Μπακς – Χιτ: Ο Αντετοκούνμπο κι η παρέα του διέλυσαν τα Γεράκια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Μπακς έβγαλαν αντίδραση μετά την ήττα από τους Χοκς στον πρώτο τελικό της Ανατολής στο NBA και διέλυσαν εντός έδρας τα Γεράκια με 125-91, φέρνοντας τη σειρά στα ίσια (1-1).

Τα Ελάφια βασίστηκαν στην άμυνα τους, περιόρισαν όλα τα επιθετικά ατού των αντιπάλων τους κι έφτασαν δια περιπάτου στη νίκη.

Ο Τρε Γιανγκ, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι είχε βάλει 48 πόντους, έμεινε στους 15 πόντους, με τους Χοκς να χάνουν κάθε επαφή με το σκορ από το ημίχρονο (71-40).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπακς με 25 πόντους (11/15 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 3/4 βολές), 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος στα 29 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα που αγωνίστηκε, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Τζρου Χόλιντεϊ που πέτυχε 22 πόντους. Από την πλευρά του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 9 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα με απολογισμό 2 πόντους (1/2 δίποντα), 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα