Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπακχάρ για το Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός: Nα καταφέρουμε να κάνουμε το απίστευτο»

Μπακχάρ για το Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός: Nα καταφέρουμε να κάνουμε το απίστευτο»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα Μπάρακ Μπακχάρ, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του στο παιχνίδι, σημειώνοντας ότι μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Ο τεχνικός της Μακάμπι Χάιφα, παραδέχτηκε επίσης πως ο Ολυμπιακός θα είναι διαφορετικός στη ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η ομάδα του να καταφέρει να κάνει το απίστευτο, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League.

Οι δηλώσεις του Μπακχάρ

«Μετά το γκολ της ισοφάρισης έπρεπε να παίξουμε πιο γρήγορα και ίσως να μπορούσαμε να κερδίσουμε κιόλας. Αξίζαμε να πάρουμε εμείς τη νίκη. Δείξαμε πάντως χαρακτήρα, δεν είναι εύκολο να μένεις τόσο νωρίς πίσω στο σκορ απέναντι σε αυτή την ομάδα. Με τη σημερινή μας εμφάνιση μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι» τόνισε αρχικά ο Μπακχάρ και πρόσθεσε: «Προφανώς ο Ολυμπιακός θα είναι διαφορετικός στη ρεβάνς, το έργο μας θα είναι πιο δύσκολο. Όμως πρέπει να έχουμε πίστη και πιστεύω πως έχουμε αρκετά δυνατή ομάδα. Ελπίζω να καταφέρουμε να κάνουμε το… απίστευτο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις