Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Έξαλλοι με την ισπανική ομοσπονδία λόγω του τραυματισμού του Γκάβι

Μπαρτσελόνα: Έξαλλοι με την ισπανική ομοσπονδία λόγω του τραυματισμού του Γκάβι
Reuters

Ο Γκάβι της Μπαρτσελόνα αποχώρησε τραυματίας από το Ισπανία – Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2024, με τις πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών. Έξω φρενών οι άνθρωποι των Καταλανών με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η ρήξη χιαστών στο γόνατο του Γκάβι, τότε ο παίκτης της Μπαρτσελόνα θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν στους Καταλανούς, όπως και το uro 2024 με την Ισπανία, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Γαλλία.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η Mundo Deportivo όλοι στην Μπαρτσελόνα «βράζουν» με την Ισπανική Ομοσπονδία της χώρας και έχουν μεταφέρει ήδη τον εκνευρισμό τους σε αυτή.

Οι Καταλανοί υποστηρίζουν ότι από την στιγμή που η εθνική ομάδα της Ισπανίας έχει πάρει την πρόκριση στο Euro 2024 θα μπορούσε ο παίκτης τους όπως και άλλοι “αστέρες” της εθνικής να μην αγωνιστούν στο παιχνίδι με την Γεωργία.

Η αποζημίωση που θα λάβει η Μπαρτσελόνα από την FIFA ενδεχομένως να φτάσει και στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, αλλά προφανώς στην ισπανική ομάδα δεν ασχολούνται με τα χρήματα αλλά με το γεγονός ότι στο μέσο της σεζόν, ο Τσάβι και η ομάδα θα χάσει ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις