Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: “Έπρεπε να πωληθεί ο Μέσι! Οι παίκτες δεν θα πληρωθούν τον Ιανουάριο”

Μπαρτσελόνα: “Έπρεπε να πωληθεί ο Μέσι! Οι παίκτες δεν θα πληρωθούν τον Ιανουάριο”
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση, με τις ζημιές να έχουν “εκτοξευθεί” λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και τους παίκτες να μην πληρώνονται τον Ιανουάριο.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο προσωρινός πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Τούσκετς, ο οποίος και αποκάλυψε τη συμφωνία με τους παίκτες για τους μισθούς του, ενώ εξέφρασε την άποψη, ότι θα έπρεπε να έχει πωληθεί το καλοκαίρι ο Μέσι, ώστε να πάρει η ομάδα μια οικονομική “ανάσα”.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Μπαρτσελόνα

«Οι παίκτες δεν θα πληρωθούν τον Ιανουάριο. Κανονικά, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν δύο πληρωμές, μία τον Ιανουάριο και μία τον Ιούλιο. Αλλά εφέτος δεν θα λάβουν τίποτα τον Ιανουάριο. ‘Όπως και άλλα μπόνους που είχαν προγραμματιστεί, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους για την κατάκτηση τίτλων. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι ανησυχητική, αλλά υπάρχει ελπίδα» .

Για την πώληση του Μέσι: «Από οικονομικής άποψης θα έπρεπε να γίνει. Θα βοηθούσε και με ρευστό από τη μεταγραφή, αλλά και θα γλιτώναμε ένα βαρύ συμβόλαιο. Θα έπρεπε, βέβαια, να υπάρχει συναίνεση και από το προπονητικό επιτελείο και αυτό δεν είναι θέμα της διοίκησης»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις