Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Η αινιγματική δήλωση του Τσάβι για Χάαλαντ

Μπαρτσελόνα: Η αινιγματική δήλωση του Τσάβι για Χάαλαντ

Όπως ο Κιλιάν Μπαπέ, έτσι και το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ είναι αντικείμενο πολλών φημών. Εκτός από τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης, το όνομα της Μπαρτσελόνα επίσης αναφέρεται συχνά στους αγαπημένους προορισμούς του 21χρονου «Σάιμποργκ».

Αντιμέτωπος με τον Τύπο απόψε (9/3), ο Τσάβι συντήρησε τις ελπίδες των οπαδών του συλλόγου αλλά δεν επιβεβαίωσε την ύπαρξη ιδιωτικής συνάντησης με τον Νορβηγό διεθνή επιθετικό.

Λαμπρός με τη Ντόρτμουντ (και) αυτή τη σεζόν και ήδη σκόρερ 23 γκολ σε 20 αγώνες, ο Χάαλαντ φαίνεται έτοιμος να κάνει ένα νέο βήμα το επόμενο καλοκαίρι με την ένταξή του σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες αναφορές του ισπανικού Τύπου, η μονομαχία μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και «Μπάρτσα» έχει μάλιστα ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες γι΄ αυτό το θέμα.

Πριν αντιμετωπίσει τη Γαλατασαράι στον πρώτο αγώνα των «16» του Europa League (αύριο), ο Τσάβι Ερνάντεθ διασκέδασε διατηρώντας τις αμφιβολίες και θυμήθηκε ότι είχε καταφέρει να προσελκύσει αρκετούς διάσημους παίκτες τον περασμένο Ιανουάριο.

«Επαναλαμβάνω, κανένας ποδοσφαιριστής δεν είπε ποτέ όχι στην Μπάρτσα από τότε που έγινα προπονητής της», είπε ο παλαίμαχος θρύλος της καταλανικής ομάδας.

Μετά την προσέλκυση των Φεράν Τόρες, Αντάμα Τραορέ και Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ τον Ιανουάριο, η «Μπάρτσα» φαινόταν να μην έχει φιλοδοξία για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Για πολύ καιρό συγκρατημένος από τα κάκιστα οικονομικά, ο καταλανικός σύλλογος έχει ανακτήσει τη γαλήνη μετά την έλευση του Ζοάν Λαπόρτα στην προεδρία τον Μάρτιο του 2021. Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου τρέφει την ελπίδα να κάνει τον Νορβηγό «μπόμπερ» αστέρι της νέας ομάδας.

Παρά το περίπλοκο ξεκίνημα στη σεζόν, η Μπαρτσελόνα είχε μια σειρά από καλά παιχνίδια από τότε που έφτασε στον πάγκο της πρώτης ομάδας ο Τσάβι Ερνάντεθ. Τρίτη στη La Liga και ακόμα στην κούρσα για μια θέση στο βάθρο, η «Μπάρτσα» είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο στο Γιουρόπα Λιγκ: το είδος των επιχειρημάτων που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά και να γοητεύσουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Πηγή: ΑΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις