Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Η μετεγγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη συζήτηση του Λαπόρτα με τον Μέντες

Μπαρτσελόνα: Η μετεγγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη συζήτηση του Λαπόρτα με τον Μέντες
Reuters

Το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο έπεσε στο… τραπέζι, στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, με τον μάνατζερ του Πορτογάλου, Χόρχε Μέντες.

Θα έρθουν τα… πάνω κάτω και θα δούμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Καμπ Νου», με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «AS», ο πρόεδρος των Καταλανών. Ζοάν Λαπόρτα και ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (04.07.2022) στη Βαρκελώνη για να μιλήσουν για περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρον τουες Καταλανούς.

Το πιο «λαμπερό» όνομα που έπεσε… στο τραπέζι, είναι αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος επιθετικός και πρώην ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και -σύμφωνα με το δημοσίευμα- φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο «στόχαστρο» του Λαπόρτα.

Να αναφέρουμε ότι ο Πορτογάλος ατζέντης έχει προτείνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε διαφόρους συλλόγους, όπως η Μπάγερν Μονάχου. Ο Λαπόρτα είχε ασχοληθεί και πέρυσι με την περίπτωση του  επιθετικού της Γιουνάιτεντ, όμως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης είχε στρέψει το ενδιαφέρον του προς Αγγλία.

Πέραν του Κριστιάνο Ρονάλντο, στις συζητήσεις των δύο ανδρών έπεσαν και τα ονόματα των Μπερνάρντο Σίλβα, Ρούμπεν Νέβες και Ράφαελ Λεάο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις