Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Η ώρας της επιστροφής για Μέσι

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Έτοιμος να επιστρέψει στους αγώνες είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς, που τον έχει κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων από τις 21 Σεπτεμβρίου.

Ο Αργεντινός σταρ τραυματίστηκε στο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» (1-1) και απουσίασε από τις αναμετρήσεις της Primera Division με τη Σπόρτινγκ Χιχόν και τη Θέλτα και τον αγώνα του Champions League με τη Γκλάντμπαχ.

Παράλληλα, δεν κατάφερε να ενισχύσει την εθνική Αργεντινής στο παιχνίδι με το Περού για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ θα λείψει και από την αυριανή αναμέτρηση με την Παραγουάη.

Σύμφωνα με την “Mundo Deportivo”, ο Μέσι θα πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής στο σαββατιάτικο ματς με τη Λα Κορούνια στη Βαρκελόνη και λογικά θα επανέλθει στη βασική ενδεκάδα των «μπλαουγκράνα» την επόμενη Τετάρτη, στο μεγάλο ντέρμπι του Champions League απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Εν τη απουσία του σουπερ σταρ της, η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα με 4-3 από τη Θέλτα στο Βίγκο και υποχώρησε στην τέταρτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, αν και μόλις δύο βαθμοί τη χωρίζουν από τις πρωτοπόρους Ατλέτικο και Ρεάλ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε