Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ινιέστα: Η σκέψη της επιστροφής και το μεγάλο «αλλά»

Μπαρτσελόνα – Ινιέστα: Η σκέψη της επιστροφής και το μεγάλο «αλλά»
ΑΠΕ

Ο Ρόναλντ Κούμαν βρίσκεται λίγα βήματα πριν περάσει την… πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα και τα ονόματα των Τσάβι και Ινιέστα ακούγονται όλο και πιο “δυνατά”, με τον δεύτερο (αγωνίζεται στη Βισέλ Κόμπε) να παίρνει θέση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, ο Αντρές Ινιέστα τόνισε πως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, επισημαίνοντας όμως πως αυτή τη στιγμή προσπαθεί να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, για να κατακτήσει τίτλους με την Βίσελ Κόμπε. “Μόλις ολοκληρώσω την καριέρα μου θέλω να πάρω το δίπλωμα της προπονητικής, αλλά δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω” ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αν με ρωτάτε, ναι, θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ξέρω όταν θα προκύψει η στιγμή ποιοι άνθρωποι θα είναι στην ηγεσία και τι ακριβώς θα συμβαίνει. Στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να έρθουν τα πράγματα, αλλά εγώ θα ήθελα να επιστρέψω.

Προς το παρόν όσο το σώμα μου αντέχει, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Είναι σημαντικό να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση και να προσπαθήσω να κατακτήσουμε περισσότερους τίτλους με την Βίσελ Κόμπε. Πήραμε τους δύο πρώτους τίτλους στην ιστορία του κλαμπ και θέλω να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Θέλουμε τώρα να προκριθούμε και στο Asian Champions League.

Μόλις ολοκληρώσω την καριέρα μου θέλω να πάρω το δίπλωμα της προπονητικής, αλλά δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω. Ναι μεν θέλω να παραμείνω στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν γνωρίζω ακόμα από ποιο ακριβώς πόστο θα ήθελα να είμαι στο άθλημα» δήλωσε ο Ινιέστα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις