Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: «Κλεισμένος» θεωρείται ο Τσάβι – Ντεμπούτο στον πάγκο με Θέλτα στις 6 Νοεμβρίου

Μπαρτσελόνα: «Κλεισμένος» θεωρείται ο Τσάβι – Ντεμπούτο στον πάγκο με Θέλτα στις 6 Νοεμβρίου
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Τσάβι θεωρείται δεδομένο πως θα αναλάβει την Μπαρτσελόνα με πιθανότερη ημερομηνία για το ντεμπούτο του να φαντάζει η 6η Νοεμβρίου, όταν οι Καταλανοί θα αντιμετωπίσουν τη Θέλτα εκτός έδρας.

Απίθανο θεωρείται, σύμφωνα με την εφημερίδα της Καταλωνίας, “Sport”, να καθίσει ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με την Ντιναμό Κιέβου στις 2 Νοεμβρίου.

Ο Τσάβι, ο μοναδικός «εκλεκτός» της διοίκησης για να διαδεχθεί τον Ρόναλντ Κούμαν στο «τιμόνι» της «Μπάρτσα», δεν θα είναι διαθέσιμος για να αναλάβει άμεσα τα ηνία της πρώτης ομάδας, όπως μετέδωσε η εφημερίδα που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ των «μπλαουγκράνα».

Αυτό σημαίνει ότι αρχικά ο Καταλανός τεχνικός δεν θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του στο προσεχές ματς του Champions League με την Ντιναμό Κιέβου, που είναι προγραμματισμένο για τις 2 Νοεμβρίου και θα πρέπει να περιμένει μέχρι τέσσερις ημέρες ακόμη για το ματς που ακολουθεί με την Θέλτα στο «Μπαλαΐδος».

Τις τελευταίες ώρες ο Τσάβι βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της ομάδας που προπονεί, Αλ Σαντ και σε πρώτη φάση ήρθε σε συμφωνία μαζί τους για να μπορέσει ν΄ αποδεσμευτεί μετά τις 3 Νοεμβρίου. Εκείνη την ημέρα ο Καταλανός προπονητής θα προσφέρει για τελευταία φορά τις υπηρεσίες του στο κρίσιμο ματς πρωταθλήματος του Κατάρ εναντίον της Αλ-Ντουχαΐλ. Αμέσως μετά θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη για να πιάσει δουλειά ως τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις