Δευτέρα, 13 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Νέα “τραβήγματα” για την μετεγγραφή Νεϊμάρ!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο “αστέρας” της Μπαρτσελόνα, οι γονείς του και δύο στελέχη του συλλόγου του, ο πρόεδρος Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και ο προκάτοχός του, Σάντρο Ροσέλ θα πρέπει να δικαστούν με την κατηγορία της διαφθοράς..

Τα παραπάνω ανακοίνωσε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για παρατυπίες στη μεταγραφή του Βραζιλιάνου διεθνή προς την καταλανική ομάδα.

Η υπόθεση προέκυψε από την καταγγελία της επενδυτικής εταιρείας DIS, στην οποία ανήκε το 40% των δικαιωμάτων μεταγραφής του ποδοσφαιριστή, με τη διοίκησή της ισχυρίζεται ότι έλαβε πολύ λιγότερα χρήματα από όσα έπρεπε να της καταβληθούν βάσει των σχετικών συμφωνιών. Ο ανακριτής Χοσέ ντε λα Μάτα, από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας, πρότεινε να δικαστούν για απάτη και διαφθορά όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ο Νεϊμάρ αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα το 2013 με ποσό, όπως είχε «διαρρεύσει», 57 εκ. ευρώ. Όπως προέκυψε στη συνέχεια, όμως, τα χρήματα που δαπανήθηκαν ήταν πολύ περισσότερα και το συνολικό ποσό στο οποίο ανήλθε αυτό το deal θα μπορούσε να συνιστά την ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε