Αθλητικά

Μπαρτσελόνα: Νοκ-άουτ για 2,5 μήνες ο Τερ Στέγκεν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Τερ Στέγκεν, θα απουσιάσει από το ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Χωρίς τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν θα κληθεί να αγωνιστεί η Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Ο Γερμανός τερματοφύλακας υποβλήθηκε την Τρίτη (18.08.20208) σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο, προκειμένου να απαλλαγεί οριστικά από ένα χρόνιο πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των Καταλανών, η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε περίπου 2,5 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι απών τουλάχιστον ως τις αρχές Νοεμβρίου.

Σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα δεν κινηθεί για πορτιέρε, ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας, Νέτο, θα κληθεί να καλύψει το κενό του Τερ Στέγκεν στο πρώτο δίμηνο της νέας χρονιάς (το ισπανικό πρωτάθλημα αρχίζει στις 12.09.2020).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
«Λαχτάρα» με τον Κωνσταντίνο Καρέτσα: Ο τραυματισμός που «πάγωσε» την Ντόρτμουντ και η νέα ατυχία μετά τον Γιάννη Κωνσταντέλια
Πρόβλημα με την κυκλοφορία του αίματος είχε ο Καρέτσας σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τη Ντόρτμουντ, που αγωνιά πλέον για τις εξετάσεις του 19χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή
Ο Κωνσταντέλιας Καρέτσας με το φορείο στο Ντόρτμουντ - Βιγιαρεάλ