Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Νοκ-άουτ ο Πικέ, θα κάνει «αγώνα» να προλάβει την Ρεάλ

Μπαρτσελόνα: Νοκ-άουτ ο Πικέ, θα κάνει «αγώνα» να προλάβει την Ρεάλ
Reuters

Ο Ζεράρ Πικέ βοήθησε την Μπαρτσελόνα να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, αφού με δικό του γκολ το ματς με τη Σεβίλλη έφτασε στην παράταση. Ο αμυντικός των Καταλανών όμως βγήκε «λαβωμένος» από την αναμέτρηση του «Καμ Νου».

Ο τραυματισμός του Ζεράρ Πικέ επισκίασε την επική ανατροπή και πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Σεβίλλης, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ο έμπειρος αμυντικός πέτυχε στην εκπνοή του κανονικού αγώνα το γκολ που έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση, όμως στη διάρκεια του έξτρα ημιώρου τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο.

Ο Πικέ ολοκλήρωσε το παιχνίδι χωλαίνοντας και σήμερα (4/3) υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που έδειξαν ότι έχει υποστεί διάταση συνδέσμων.

Αν και το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό όσο εκείνο του Νοεμβρίου (που τον κράτησε περίπου τρεις μήνες εκτός δράσης), ο Πικέ αναμένεται να μείνει στα «πιτς» για πε΄ριπου τρεις εβδομάδες, σε μία στιγμή που η ομάδα του Κούμαν τα… δίνει όλα για τη διεκδίκηση του τίτλου στην Ισπανία.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πικέ για τα ματς με Οσασούνα (εκτός), Ουέσκα (εντός) και Σοθιεδάδ (εκτός) για το πρωτάθλημα καθώς και τη ρεβάνς με την Παρί Σεν-Ζερμέν (εκτός) για το Champions League

Στόχος του έμπειρου αμυντικού είναι να προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στη Βαγιαδολίδ (εντός έδρας, 4/4) για την 29η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης (11/4).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις