Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Ο έξαλλος πανηγυρισμός της Σακίρα και το… μαιευτήριο του Πικέ [vids, pics]

Μπαρτσελόνα: Ο έξαλλος πανηγυρισμός της Σακίρα και το… μαιευτήριο του Πικέ [vids, pics]

Δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο ματς η Σακίρα. Ο άνδρας της ζωής της άλλωστε, ο Ζεράρ Πικέ, έπαιζε με τη Μπαρτσελόνα ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της καριέρας του. Και όταν στο τελευταίο… δευτερόλεπτο έγινε η ανατροπή, η Κολομβιανή τραγουδίστρια δεν μπορούσε να μην πανηγυρίσει έξαλλα.

Η Σακίρα παρακολουθούσε το παιχνίδι ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν από τα επίσημα του Καμπ Νου. Και όταν ο Σέρζι Ρομπέρτο, στην τελευταία φάση του αγώνα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Παρί για το τελικό 6-1 που έφερε την ολική ανατροπή και την πρόκριση της Μπάρτσα παρά το 4-0 στο Παρκ ντε Πρενς, σήκωσε το κινητό της και άρχισε να φωνάζει για τη νίκη της ομάδας της.

Ανέβασε αυτό κι ακόμη ένα video από το ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες στο λογαριασμό της στο Instagram για να γιορτάσει έτσι την επιτυχία της ομάδας του αγαπημένου της!

 

Qué momento!!! Y qué bonito es el fútbol!!! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

 

Un momento para los anales de la historia!!! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

Αλλά πέρα από τη Σακίρα, αίσθηση με τις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι προκάλεσε και ο ίδιος ο Ζεράρ Πικέ. Ο οποίος αποκάλυψε πως επρόκειτο να… πανηγυρίσει εκτός γηπέδου. «Θα πάμε να διασκεδάσουμε κι ας έχουμε προπόνηση αύριο», είπε και είχε μια… συμβουλή για τα μαιευτήρια της Βαρκελώνης. «Θα πρέπει να προσλάβουν πολλές νοσοκόμες τους επόμενους εννέα μήνες επειδή σήμερα πρόκειται να κάνουν πολλοί έρωτα», είπε και άφησε τους πάντες… άφωνους.

Και αφού ανέβασαν video και έκαναν… δηλώσεις, Σακίρα και Πικέ έκαναν και μια βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου, εκεί που λίγη ώρα πριν ο διεθνής Ισπανός αμυντικός και οι συμπαίκτες του είχαν γράψει ιστορία.

Φωτογραφίες: EFE

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε