Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η αγκαλιά Σπανούλη – Γιασικεβίτσιους κι η υπερηφάνεια Σλούκα και Μπαρτζώκα (video)

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η αγκαλιά Σπανούλη – Γιασικεβίτσιους κι η υπερηφάνεια Σλούκα και Μπαρτζώκα (video)

Ο Ολυμπιακός άλωσε τη Βαρκελώνη, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 96-88, στο εξ αναβολής παιχνίδι της ένατης αγωνιστικής της Euroleague.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Βασίλης Σπανούλης αγκαλιάστηκαν, με τους δύο άνδρες να είναι καλοί φίλοι.

Πρωταγωνιστές του αγώνα δεν ήταν, πάντως, ο Βασίλης Σπανούλης κι ο “Σάρας”, αλλά ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού από την επιστροφή του στην ομάδα.

Click4more: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Θρυλική εμφάνιση κι “ερυθρόλευκη” άλωση της Βαρκελώνης (video)

“Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε κόντρα στην καλύτερη άμυνα της Euroleague και σκοράραμε 96 πόντους. Είναι τρομερό. Νομίζω πως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και σε μερικά σημεία παίξαμε εξαιρετικά. Σε κάποια άλλα είχαμε κάποια καθοριστικά σουτ. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε, γιατί έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Αυτή είναι η Euroleaguε. Κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα και είμαι πραγματικά περήφανος”, δήλωσε ο MVP του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρόσθεσε: “Δεν είναι μόνο το μέρος, είναι και η ομάδα επίσης. Παίξαμε κόντρα στην καλύτερη άμυνα της Euroleague και σκοράραμε 96 πόντους, έτσι αυτό σημαίνει κάτι. Παίξαμε ως ομάδα, γυρίσαμε τη μπάλα, βρήκαμε τον ελεύθερο παίκτη, είχαμε συνεισφορά από πολλούς παίκτες και γι αυτό κερδίσαμε. Ήταν ομαδική προσπάθεια και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις