Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: “Παγωμένη” επιστροφή… μετά μουσικής (videos)

Μπαρτσελόνα: “Παγωμένη” επιστροφή… μετά μουσικής (videos)

Η Liga Edensa στην Ισπανία επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί δύσκολα της Μπανταλόνα με 96-92 στο “παγωμένο” Pabellón Fuente de San Luís, εξαιτίας της απουσίας των οπαδών λόγω κορονοϊού.

Τα πρώτα λεπτά πριν τον τζάμπολ ήταν μάλιστα συγκλονιστικά, αφού η ισπανική λίγκα τίμησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα θύματα του COVID-19, τόσο στην ίδια τη χώρα, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Με ένα βιολιστή να «γεμίζει» με τη μελωδία του, τις κενές θέσεις και ένα… μουδιασμένο χειροκρότημα έγινε η αφιέρωση στα θύματα του κορωνοϊού.

Από οπαδούς στα μάτριξ η παρουσίαση των παικτών

Εντελώς διαφορετική, αλλά και πρωτότυπη ήταν και η παρουσίαση των παικτών από τις δύο ομάδες, αφού το ρόλο του εκφωνητή ανέλαβαν οπαδοί των δύο ομάδων από τα μάτριξ του γηπέδου.

Με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, από τα μάτριξ που βρίσκονται στην οροφή του γηπέδου, εμφανίζονταν μαγνητοσκοπημένες οι εκφωνήσεις των ονομάτων των παικτών, από νεαρούς φιλάθλους των δύο συλλόγων.

“Κρύα” νίκη για την Μπαρτσελόνα

Το “παγωμένο” γήπεδο πάντως, έδειξε να επηρεάζει και τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι και πήραν δύσκολα τη νίκη με 96-92 επί της Μπανταλόνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε καλή μέρα τον Μίροτιτς (16π. 5ρ.2α.) και τον Κλαβέρ (12π.6ρ.3α.), με όλους τους παίκτες του Πέσιτς να συμβάλουν στο σκορ, αλλά το ματς έφθασε ακόμη και στο… καλάθι στο τελευταίο λεπτό.

Η Μπανταλόνα πίεσε στο τέλος ρίχνοντας τη διαφορά ακόμη και στους δύο με τον Βεντούρα (94-92 με 10’’ να απομένουν για τη λήξη), αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει περαιτέρω, με τον Μίροτιτς να ευστοχεί στο τέλος σε δύο βολές.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις