Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-4: Θρίαμβος με Μπενζεμά μέσα στο «Καμπ Νου» και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανία

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-4: Θρίαμβος με Μπενζεμά μέσα στο «Καμπ Νου» και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανία
Reuters

Τα τέσσερα γκολ που σημείωσε στην έδρα της Μπαρτσελόνα, πρέπει να θεωρούνται λίγα. Η Ρεάλ Μαδρίτης έπιασε απίστευτη απόδοση μέσα στο “Καμπ Νου” και διέλυσε την μεγάλη της αντίπαλο (4-0). Με συνολικό σκορ 4-1, η “Βασίλισσα” επέστρεψε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας μετά το 2013. Κόντρα στην Οσασούνα για το 20ο της Copa del Rey. Χατ-τρικ ο Καρίμ Μπενζεμά.

Πριν από το αποψινό (05.04) αγώνα, η Ρεάλ Μαδρίτης μετρούσε τρεις σερί ήττες από την Μπαρτσελόνα, έχοντας μάλιστα ηττηθεί εντός έδρας με 1-0, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Η ομάδα του Αντσελότι πήγε στο “Καμπ Νου” με το… μάτι της να γυαλίζει και έφτασε σε θριαμβευτική πρόκριση, επικρατώντας με 4-0.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε έτσι στον τελικό του Copa del Rey μετά το 2013 (όταν και είχε ηττηθεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης) και θα προσπαθήσει κόντρα στην Οσασούνα –στις 6 Μαΐου στο στάδιο «Καρτούχα» της Σεβίλλης– να σηκώσει το 20ό της τρόπαιο στο θεσμό.

Σε «παράσταση για ένα ρόλο» μετέτρεψε η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι τον δεύτερο ημιτελικό του clasico στη Βαρκελώνη. Την αρχή έκανε ο Βινίσιους Τζούνιορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ισοφάρισε το σκορ της ήττας της Ρεάλ στο πρώτο ματς, για ν΄ ακολουθήσει στο δεύτερο ημίχρονο μία μοναδική παράσταση από τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος στράικερ, ο οποίος προσπέρασε τον Τσάβι, νυν προπονητή της Μπαρτσελόνα, σε συμμετοχές σε clasico (43), με τα τρία τέρματα που πέτυχε έφτασε τα 16 στα «αιώνια» ντέρμπι των δύο ομάδων, άφησε πίσω του τον Φέρεντς Πούσκας (14) και τον Ραούλ Γκονζάλεθ (15) και είναι, πλέον, τέταρτος στη σχετική λίστα, πίσω τους Αλφρέδο Ντι Στέφανο, Κριστιάνο Ρονάλντο (από 18 ο καθένας) και Μέσι (26).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις