Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Ο Μπέλινγκχαμ «εκτέλεσε» τους Καταλανούς

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Ο Μπέλινγκχαμ «εκτέλεσε» τους Καταλανούς

Η Ρεάλ Μαδρίτης με δυο γκολ του Τζουντ Μπέλινγκχαμ πήρε τη νίκη απέναντι από τη Μπαρτσελόνα με 2-1 σκορ και παρέμεινε στην κορυφή της La Liga, έχοντας τέσσερεις περισσότερους βαθμούς από τους Καταλανούς. Καλύτερη η Μπάρτσα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο η ομάδα του Τσάβι πλήρωσε την επιθετική της δυστοκία.

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι, με τον Ιλκάι Γκουντογκάν στο 6ο λεπτό να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα της Ρεάλ και με ψύχραιμο πλασέ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο παρά τις κομβικές απουσίες των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Φρένκι Ντε Γιόνγκ και Πέδρι κυριάρχησε απέναντι στη Ρεάλ και μάλιστα λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν η προσπάθεια του Φερμίν Λόπες σταμάτησε στο δοκάρι του Κέπα στο 16ο λεπτό.

Ο ίδιος παίκτης είδε ξανά το δοκάρι να του στερεί το γκολ, όταν στο 51΄ πήρε την κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή των «μερένχες«, ωστόσο στάθηκε ξανά άτυχος.

Kαι παρά την υπεροχή και τις φάσεις από την Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με τον απόλυτο πρωταγωνιστή της τη φετινή σεζόν Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Ο διεθνής Άγγλος με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Μπαρτσελόνα «εκτέλεσε» τον Τερ Στέγκεν για να ισοφαρίσει το σκορ στο 68ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού πέτυχε και δεύτερο γκολ, δείχνοντας πως είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Συγκεκριμένα στο 90+2, μετά από σέντρα του Ντάνι Καρβαχάλ, ο Λούκα Μόντριτς έδωσε την ασίστ στον Μπέλινγκχαμ, ο οποίος με ένα ψύχραιμο πλασέ κέρδισε τον Τερ Στέγκεν για να κάνει το 2-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στο παιχνίδι, με τον 20χρονο Άγγλο να κάνει για ένα ακόμα αγώνα τα «μαγικά» του και να δίνει μια τεράστια νίκη στην Ρεάλ Μαδρίτης.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις