Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Πέδρι χάνει ένα ακόμα clasico

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Πέδρι χάνει ένα ακόμα clasico
ΑΠΕ

H… κορυφαία αγωνιστική στη La Liga έφτασε καθώς το ΜπαρτσελόναΡεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο πρόγραμμα της 11ης “στροφής” του πρωταθλήματος (28.10 / 17:15). Ο Πέδρι των Καταλανών, όμως, θα χάσει το τέταρτο σερί clasico.

Ο Πέδρι δεν θα είναι -οριστικά- στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για το αυριανό «Clasico» εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 21χρονος χαφ είναι εκτός γηπέδων από τον Αύγουστο λόγω τραυματισμού, ενώ τελευταία φορά είχε εμφανιστεί στη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Κάντιθ, στη La Liga.

Ο διεθνής Ισπανός μέσος, που έχει χάσει τα τελευταία έντεκα παιχνίδια των «μπλαουγκράνα», έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, ωστόσο η αγωνιστική κατάσταση του δεν είναι τέτοια ώστε να είναι στην αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι, με το ιατρικό τιμ να μην δίνει το “ΟΚ” για τη συμμετοχή του.

Να σημειωθεί πως το αυριανό ματς θα είναι το τέταρτο σερί «Clasico» στο οποίο θα απουσιάσει, καθώς ο Πέδρι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία δύο χρόνια.

Απ’ την άλλη, ο Τσάβι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να μάθει τι θα γίνει με τους υπόλοιπους τραυματίες του, Λεβαντόφσκι, Ραφίνια και Ντε Γιόνγκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις