Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ 1-0: Αγχωτική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας

Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ 1-0: Αγχωτική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας
Reuters

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ βρέθηκε να χάνει στην έδρα της Μπαρτσελόνα και να παίζει με δέκα παίκτες από τις αρχές του δευτέρου μέρους, έχασε ευκαιρίες για την ισοφάριση στο “Καμπ Νου” αλλά είδε τελικά τους Καταλανούς να επικρατούν (1-0) και να προκρίνονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η πρωτοπόρος της LaLiga και κάτοχος του ισπανικού Super Cup, Μπαρτσελόνα, έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στους ημιτελικούς του Copa del Rey, μετά την πολύ δύσκολη νίκη με 1-0 επί της Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νόου».

Οι «μπλαουγκράνα» δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ απέναντι στους φορμαρισμένους Βάσκους, που προέρχονταν από σερί εννέα νικών (πέντε στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο κύπελλο), αλλά το γκολ του Ντεμπελέ στο 52‘ τους έδωσε το “εισιτήριο” για τον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Παρά την αποβολή του Μέντεθ στο 40΄ (αντιαθλητικό παίξιμο στον Μπουσκέτς), οι φιλοξενούμενοι είχαν νωρίτερα δοκάρι με Πάμπλο Μαρίν (30΄), ενώ μετά το τέρμα του Γάλλου διεθνούς επιθετικού, ο Σόρλοτ έχασε απίστευτη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όταν αστόχησε εξ επαφής (59΄).

Στο 87΄ ο Τερ Στέγκεν διόρθωσε το λάθος του λέγοντας «όχι» στο Ναβάρο, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα και πάλι ο γκολκίπερ της «Μπαρτσα» έκανε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Ολασαγκάστι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις