Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Το κορεό για τον Κρόιφ και η μετονομασία του “Καμπ Νου” (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Μπορεί το σαββατιάτικο clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ να είναι από μόνο του ένα τεράστιο γεγονός για τους φίλους των Καταλανών, αλλά κεντρικό πρόσωπο σε αυτό το παιχνίδι θα είναι ο Γιόχαν Κρόιφ, που πριν από λίγες ημέρες έφυγε απ’ τη ζωή.

Ο Κρόιφ “σημάδεψε” την Μπαρτσελόνα, τόσο σαν παίκτης, όσο σαν προπονητής, κάτι που εκτιμήθηκε από τους οπαδούς των Καταλανών που πέρασαν από το “Καμπ Νου” (περισσότεροι από 35.000) για να αποτίσουν φόρο τιμής.

Οι φίλοι των “μπλαουγκράνα” φαίνεται πως δεν θα μείνουν μόνο εκεί, αφού ετοιμάζουν ένα τεράστιο κορεό για το εντός έδρας σαββατιάτικο clasico με τη Ρεάλ.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα ‘Sport”, θα σχηματίσουν τη μορφή του Κρόιφ και θα γράψουν “Ευχαριστούμε Γιόχαν” (Graciès Johan).

Το κορεό που ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την εφημερίδα “Sport”

 

Σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, η μετονομασία του γηπέδου είναι “απαίτηση” από μεγάλη μερίδα των οπαδών της Μπαρτσελόνα, κάτι που θα βροντοφωνάξουν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, θα συναντηθεί την Τρίτη για να συζητήσει πως ακριβώς θα αποτίσει φόρο τιμής στον Κρόιφ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε