Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Το κορονο-μπάρμπεκιου του Μέσι στο επίκεντρο των Αρχών

Μπαρτσελόνα: Το κορονο-μπάρμπεκιου του Μέσι στο επίκεντρο των Αρχών
Reuters

Ο Λιονέλ Μέσι μάζεψε σπίτι του όλη την ομάδα της Μπαρτσελόνα για μπάρμπεκιου – συσπείρωσης, λίγο μετά το «διπλό» επί της Βαλένθια και ενόψει του… τελικού με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το «πάρτι» όμως πήρε μεγάλες διαστάσεις στην Ισπανία, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού που φαίνεται πως παραβιάστηκαν.

Μία ημέρα μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Βαλένθια (2-3), ο Λιονέλ Μέσι κάλεσε τους συμπαίκτες του για μπάρμπεκιου, ώστε να γιορτάσουν το κρίσιμο «διπλό», αλλά και να περάσουν μαζί μερικές… οικογενειακές στιγμές ενόψει του ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης (15.05.2021) που μπορεί να κρίνει πολλά, στη «μάχη» του τίτλου στην Ισπανία.

Σύμφωνα όμως με ισπανικά δημοσιεύματα, τα πράγματα δεν έγιναν, σύμφωνα με τα μέτρα της περιόδου, για τον περιορισμό του κορονοϊού. Στο σπίτι του Μέσι βρέθηκαν πάνω από 40 άτομα, με τους παίκτες των «μπλαουγκράνα» μάλιστα να το γιορτάζουν δέοντος. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, από το σπίτι του Αργεντινού ακούγοεται το γνωστό σύνθημα «Campeones, Campeones»!

Το κορονο-μπάρμπεκιου του Μέσι δεν πέρασε απαρατήρητο από τους αρμόδιους φορείς. Τόσο η La Liga όσο και η Καταλανική κυβέρνηση ενημερώθηκαν, γνωστοποιώντας πως θα διεξάγουν έρευνα, αφού παραβιάστηκαν τα όρια συνάθροισης με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο τη χώρας κατά του κορονοϊού.

https://www.youtube.com/watch?v=iNCZqioUYfs

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις