Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 3-5: Θρίαμβος στην Καταλονία για το «κίτρινο υποβρύχιο»

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 3-5: Θρίαμβος στην Καταλονία για το «κίτρινο υποβρύχιο»

Σε ένα αγώνα διαφήμιση για το ποδόσφαιρο η Μπαρτσελόνα γνώρισε μια οδυνηρή ήττα με σκορ 5-3 από την Βιγιαρεάλ εντός έδρας και είδε τις ελπίδες της για κατάκτηση της La Liga να εξανεμίζονται.

Το παιχνίδι της χρονιάς έγινε στο «Μοντζουίκ» μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Βιγιαρεάλ, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται στο έπακρο την θλιβερή αμυντική λειτουργία των «μπαλουγκράνα» και να παίρνουν ένα σπουδαίο τρίποντο.

Το σκορ «άνοιξε» στο 41΄ ο Χεράρ Μορένο για την Βιγιαρεάλ, με τον Ακομά στο 54΄να κάνει δυο τα τέρματα της ομάδας του.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε μέσα σε 11 λεπτά να κάνει την ανατροπή, με τους Γκιουντογκάν στο 60΄, Πέδρι στο 68΄και το αυτογκόλ του Μπέιγι στο 71΄να κάνει το 3-2.

Ωστόσο η εκπληκτική αυτή ανατροπή από τους παίκτες του Τσάβι δεν έμεινε ως το τέλος, αφού το «κίτρινο υποβρύχιο» βρήκε τα ψυχικά αποθέματα όχι μόνο να ισοφαρίσει το σκορ, αλλά και να φτάσει στην ανατροπή.

Στο 84΄ο Γουέδες σκόραρε για το 3-3, με τον Σόρλοθστο 90+8 να παίρνει το… δώρο από την άμυνα των γηπεδούχων κάνοντας το 3-4.

Με αυτό το γκολ η Μπάρτσα βγήκε σύσσωμη μπροστά προκειμένου να πετύχει την ύστατη στιγμή την ισοφάριση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και σαν να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι δέχτηκαν και πέμπτο τέρμα.

Στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μοράλες με ψύχραιμο πλασέ δεν άφησε περιθώρια στον Ινάκι Πένια να αποκρούσει, διαμορφώνοντας το τελικό 3-5.
Με αυτή της την ήττα η Μπαρτσελόνα έμεινε στο -10 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, έχοντας αρκετά δύσκολο πρόγραμμα και σε συνδυασμό με τις κακές τις εμφανίσεις δείχνει πως η χρονιά μετατρέπεται σε εφιάλτη. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις