Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Βόλφσμπουργκ 3-2: Σήκωσε το Champions League στις γυναίκες με τρομερή ανατροπή

Μπαρτσελόνα – Βόλφσμπουργκ 3-2: Σήκωσε το Champions League στις γυναίκες με τρομερή ανατροπή
Reuters

Η γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα ανέβηκε για δεύτερη φορά στην Ιστορία της στην κορυφή της Ευρώπης. Κατέκτησε το Champions League, επικρατώντας της Βόλφσμουργκ με 3-2, πετυχαίνοντας μια μεγάλη ανατροπή στον τελικό.

Με μία επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού που έγινε στο “Φίλιπς Στάντιον” του Αϊντχόφεν, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-2 της Βόλφσμπουργκ και κατέκτησε για δεύτερη φορά στην ιστορία της το UEFA Champions League των γυναικών.

Η γερμανική ομάδα επεδίωκε να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μετά από εννέα χρόνια και έφτασε πολύ κοντά. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ με την Παγιόρ και στο 37΄ η Ποπ διπλασίασε τα τέρματα της Βόλφσμπουργκ, που έδειχνε να ελέγχει απόλυτα τον τελικό.

Τα πάντα άλλαξαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν μέσα σε ένα τρίλεπτο (48΄-50΄) η Μπαρτσελόνα, με δύο γκολ της Γκουιχάρο, ισοφάρισε σε 2-2. Η ψυχολογία άλλαξε άρδην και η Ρόλφο στο 70΄ πέτυχε το «χρυσό» γκολ για τις «μπλαουγκράνα», που έφτασε στον δεύτερο τίτλο της σε τρεις συνεχόμενους τελικούς που έχει παίξει.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις