Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός: «Βυθίστηκαν» στο Final 8 οι Πειραιώτες

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός: «Βυθίστηκαν» στο Final 8 οι Πειραιώτες
ΦΩΤΟ Intime αρχείου

Ο Ολυμπιακός είχε κακή εμφάνιση στον προημιτελικό του Final 8 στο Champions League του πόλο ανδρών και ηττήθηκε με το “βαρύ” 22-9 από την Μπαρτσελονέτα.

Οι Πειραιώτες έκαναν “τραγικό” ξεκίνημα στο παιχνίδι και βρέθηκαν να χάνουν με 7-0, αλλά και η συνέχεια ήταν αντίστοιχη. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν και με 15-2 στο τρίτο οκτάλεπτο, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” δεν έβρισκαν λύσεις ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κριθεί από πολύ νωρίς.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε έτσι πρόωρα από το Final 8 του Champions League και χωρίς να καταφέρει ούτε να… παλέψει το ματς κόντρα σε μία δυνατή πάντως ομάδα, όπως η Μπαρτσελονέτα.

Οκτάλεπτα: 6-0, 7-2, 6-3, 3-4

Μπαρτσελονέτα (Μαρτίν Λοθάνο): Λόπεθ Πινέδο, Φαμέρα, Γρανάδος Ορτέγκα 4, Μουναρίθ 1, Μποντέγας 3, Λαρούμπε 1, Άλεκσιτς 4, Φερνάντεθ Μιράντα 2, Ντο Τόρο Ντομίνγκεθ 2, Περόνε 1, Μάγιαρακ 4, Μπούστος Σάντσεθ, Κοΐμπρα Σέρα

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Πρέκας, Δερβίσης 2, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις