Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μπαρτζώκας για το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: «Αξίζαμε τη νίκη, οι Καταλανοί σκόραραν στο τέλος μόνο με βολές»

Μπαρτζώκας για το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: «Αξίζαμε τη νίκη, οι Καταλανοί σκόραραν στο τέλος μόνο με βολές»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στα πολλά χαμένα ριμπάουντ, ενώ ανέφερε ότι οι Καταλανοί σκόραραν στο τέλος μόνο με βολές.

«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Ίσως σταθήκαμε λίγο άτυχοι. Οι αντίπαλοί μας στο τέλος της κανονικής διάρκειας και της παράτασης σκόραραν μόνο με βολές. Δεν είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, αλλά δίνουμε τα εύσημα στους παίκτες μας. Έκαναν σπουδαία προσπάθεια για 45′. Κατά την άποψή μου, αξίζαμε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός.

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Χάσαμε ένα πολύ κρίσιμο ριμπάουντ από τον Οριόλα. Αυτό μας στοίχισε. Μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα από τα τελευταία δύο ριμπάουντ ή και τα δύο ή να μην κάναμε φάουλ.

Έτσι θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Και η Μπαρτσελόνα βέβαια μπορούσε να κερδίσει, έπαιξε με καρδιά. Δυστυχώς για εμάς, χάσαμε το παιχνίδι. Έχουμε ένα άλλο ματς με τη Ζαλγκίρις σε δύο μέρες και πρέπει να προχωρήσουμε».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις