Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Μπαρτζώκας για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Το ντέρμπι δεν θα έχει σχέση με εκείνο του Super Cup»

Μπαρτζώκας για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Το ντέρμπι δεν θα έχει σχέση με εκείνο του Super Cup»

O Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε πως το ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός στην πρεμιέρα της Euroleague δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο του Super Cup το οποίο η ομάδα του είχε πάρει τη νίκη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του πριν από το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, θέλησε να μιλήσει για την διαφορετικότητα που θα έχει η αναμέτρηση σε σχέση με την πρόσφατη για το Super Cup, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει μια πανηγυρική νίκη, τονίζοντας παράλληλα ότι οι «πράσινοι» θα παίξουν πιο επιθετικά.

Τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα

Για το αν θα έχει σχέση με το ματς του Super Cup:

«Θα είναι 100% ένα διαφορετικό ματς, γιατί δύο ματς μπάσκετ δεν είναι ποτέ ίδια. Κατ’ αρχάς, γίνεται σε διαφορετική έδρα, η Ρόδος ήταν ουδέτερη, το ΟΑΚΑ είναι δύσκολη έδρα, ιδίως για μας με το περιβάλλον που επικρατεί. Ξεκινάμε με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στην ομάδα, είμαστε ενθουσιασμένοι που αρχίζει η χρονιά, αν και θα θέλαμε παραπάνω χρόνο για προετοιμασία. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε με καλή εμφάνιση και νίκη».

Για τους Φαλ και Μπραζντέικις:

«Ο Φαλ δε θα παίξει, προτιμήσαμε αυτή την εβδομάδα να κάνει ατομικό και να παίξει την επόμενη. Ο Μπραζντέικς, έχει κάνει 2 ομαδικές προπονήσεις, βελτιώνεται. Μετά τη σημερινή προπόνηση θα αποφασίσουμε αν θα είναι 12άδα ή όχι».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να κερδίσει:

«Να επιβάλλουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, να παίξουμε καλή άμυνα, κάτι που θα μας δώσει τη δυνατότητα να βγάλουμε πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα αιφνιδιασμό, να κάνουμε αυτά που μας έδωσαν τη μεγάλη διαφορά στο προηγούμενο παιχνίδι από την αρχή. Περιμένουμε τον Παναθηναϊκό να είναι πιο επιθετικός, λιγότερο διστακτικός, περισσότερο αποφασισμένος, θα θέλει να απαντήσει για όσα έγιναν και ειπώθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι. Έχει καλό υλικό και προπονητή, θα είναι πιο έτοιμοι να μας αντιμετωπίσουν».

Για τον Ιωαννίδη:

«Ήμασταν στην επιμνημόσυνη δέηση με τους προέδρους και τον αρχηγό μας, για να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που συνέβαλλε στο να αλλάξει η σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού. Η αναγέννηση πέρασε από το δικό του μυαλό, φυσικά και από του προέδρου και των παικτών, αλλά αυτός το οραματίστηκε. Άφησε το αποτύπωμά του σε όλο τον ελληνικό αθλητισμό, τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγο και την κόρη του, που άλλωστε τους τα εκφράσαμε».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις