Αθλητικά

Μπαρτζώκας: Γνωρίζουμε τη δυσκολία

Μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανιώνιο στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών της Basket League σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας στον ΕΣΑΚΕ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως οι Πειραιώτες γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα με τους “κυανέρυθρους”, στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά της Α1 μπάσκετ και ξεκαθάρισε πως το μυαλό όλων στην ομάδα βρίσκεται στο παιχνίδι της Τρίτης και όχι στους πιθανούς τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

“Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε τις δυσκολίες της σειράς με τον Πανιώνιος και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε ότι θα έχουμε εύκολο έργο. Θα αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι της σειράς ξεχωριστά και τη δεδομένη στιγμή το μυαλό μας είναι μόνο στον αγώνα της Τρίτης”, ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα