Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μπαρτζώκας: “Ξεκάθαρα είναι αλλοίωση διοργάνωσης” – Πρίντεζης: “Άδικος ο μηδενισμός”

Μπαρτζώκας: “Ξεκάθαρα είναι αλλοίωση διοργάνωσης” – Πρίντεζης: “Άδικος ο μηδενισμός”
Intime.gr

Γιώργος Μπαρτζώκας και Γιώργος Πρίντεζης σχολίασαν την κατάσταση που επικρατεί στη Euroleague, με τα κρούσματα κορονοϊού και την… απώλεια του αγώνα που δέχεται η “υπεύθυνη” ομάδα.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για να υποδεχθεί (14.10.2020 / 21:00) την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ -τον πρώτο του στη “διαβολοβδομάδα” της Euroleague– αλλά οι δυσάρεστες εξελίξεις που υπάρχουν στη διοργάνωση, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού που παρουσιάζουν οι ομάδες, δεν έμεινα ασχολίαστες στη media day του Ολυμπιακού.

Τόσο ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, όσο και ο Γιώργος Πρίντεζης έκαναν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και αδικία, αναφερόμενοι στις ακυρώσεις αγώνων, που προβλέπουν την ήττα -στα “χαρτιά”- των ομάδων που δεν μπορούν να παρατάξουν τουλάχιστον οκτώ παίκτες (λόγω του κορονοϊού).

«Ξεκάθαρα είναι αλλοίωση διοργάνωσης. Επειδή είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους, δεν ξέρω αν όλοι είχαμε ερμηνεύσει σωστά την κατάσταση. Προφανώς είναι αλλοίωση όταν μια ομάδα μένει με επτά παίκτες. Στους προπονητές δεν αρέσει αυτό το πράγμα. Πώς να κάνεις την ομάδα σου να σκεφτεί το μπάσκετ, όταν η άλλη ομάδα έχει πέντε κρούσματα; Μπορεί να φοβούνται. Είναι κάτι που συζητάμε εμείς οι προπονητές μεταξύ μας σε ένα γκρουπ που έχουμε, αλλά τις αποφάσεις τις παίρνουν άλλοι», τόνισε σχετικά ο προπονητής των Πειραιωτών.

«Η αλήθεια είναι πως όλοι ξέραμε πως θα είναι μια περίεργη χρονιά. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε να μην υπάρχει ένα είδος φούσκας όπως στο ΝΒΑ, προβλέπω ότι ίσως ο χειμώνας να είναι ακόμη πιο δύσκολος. Πολλές ομάδες μπορεί να νοσήσουν. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε όλοι την υγειά μας, όλα τα άλλα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Ίσως να είναι λίγο άδικο να μηδενίζεται μια ομάδα, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις, υπάρχουν γιατροί και είναι για κάποιον λόγο εκεί. Ξέρουν κάτι παραπάνω», σχολίασε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις