Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να χτυπήσει κάθε ομάδα»

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να χτυπήσει κάθε ομάδα»

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Λάρισα στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη συνέχεια της Euroleague, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ελπίδες να μπει στα πλέι οφ.

Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα κι ότι οι Πειραιώτες μπορούν να χτυπήσουν κάθε ομάδα σε κάθε έδρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα με την Αναντολού Εφές την επόμενη εβδομάδα από ό,τι παίζουμε το τελευταίο διάστημα και μάλιστα θα έλεγα, από ό,τι παίξαμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτό ελπίζουμε να είναι ο Βεζένκοφ πίσω, νιώθω πως κάθε μέρα βελτιώνεται, ελπίζω να επιστρέψει. Για τον Παπανικολάου είναι ακόμα αμφίβολο. Για εμάς είναι σημαντικοί παίκτες και πρέπει να τους έχουμε πίσω».

Έχουμε ακόμα 10 παιχνίδια μπροστά μας, θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Θα κυνηγήσουμε κάθε παιχνίδι, έχουμε την ομάδα ώστε να χτυπήσουμε κάθε ομάδα σε κάθε έδρα. Έχει αποδειχτεί. Όπως έχουμε παρουσιάσει και την εικόνα ότι μπορούμε να χάσουμε κάθε παιχνίδι εδώ. Τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων μπορεί να είναι είτε θετικά για εμάς, είτε εις βάρος μας. Εμείς θα κυνηγήσουμε κάθε παιχνίδι».

Τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός άλλαζε προπονητές και πολλούς παίκτες. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να βρεις έναν κορμό παικτών. Σε αυτό το πρόγραμμα που έχουμε, μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό. Φέραμε τον Σλούκα που για εμάς είναι σημαντικός Έλληνας παίκτης, ο Βεζένκοφ έχει πάρει πολύ σημαντικό ρόλο, υπάρχει ο Παπανικολάου που δυστυχώς είναι έξω ενώ ο ΜακΚίσικ θα μείνει ουσιαστικά για τρίτη χρονιά στην ομάδα. Έδειξε με την αγωνιστική συμπεριφορά του πως αξίζει να είναι στον Ολυμπιακό»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις