Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα»

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα»
ΦΩΤΟ Intime

Να συνέλθει γρήγορα και να αφήσει πίσω την ήττα από τη Βαλένθια πρέπει ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει του αυριανού ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ για την 15η αγωνιστική της Euroleague. Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο Κώστας Σλούκας που στάθηκε στην αναγκαιότητα της νίκης.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για το αυριανό (18/12) ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, τονίζοντας πω αν είσαι χαλαρός σε αυτό το επίπεδο το… πληρώνεις, ενώ υπογράμμισε πως παρά τα προβλήματα ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει σταθερότητα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Σε παιχνίδι της Euroleague θα χάσεις. Εμείς πριν μια βδομάδα ήμασταν πολύ καλοί, εμείς ήμασταν χτες πολύ κακοί. Στο χέρι μας είναι να εμφανιστούμε ξανά καλοί. Εξακολουθώ να πιστεύω στην ομάδα. Φυσικά δεν είμαστε άτρωτοι, αλλά έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών. Έχουμε να ξεπεράσουμε κάποια άλλα πράγματα, τα οποία γνωρίζουμε ποια είναι. Το ζητούμενο είναι να έχουμε σταθερότητα. Κάναμε δύο πολύ καλά ματς την προηγούμενη εβδομάδα και ένα πολύ κακό χτες. Πρέπει γρήγορα να συνέλθουμε.

Ήταν η πρώτη φορά που αναλύσαμε τα του προηγούμενου ματς με τη Βαλένθια, παρά το τι θα κάνουμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για εμένα ήταν πιο σημαντικό να δούμε τι δεν πράξαμε σωστά χτες. Πέρα από τακτική ανάλυση των αντιπάλων μας πρέπει να ξέρουμε ότι δεν γίνεται να μην παλεύουμε σε κάθε φάση. Αν είσαι χαλαρός θα το… πληρώσεις»

Από την πλευρά του ο Κώστας Σλούκας, που μίλησε από τους παίκτες, δήλωσε πως ο Ολυμπιακός οφείλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Βαλένθια και να νικήσει τη «βασίλισσα». 

«Οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από την Βαλένθια. Έπρεπε να το κερδίσουμε αυτό το ματς, ειδικά μετά από δύο νίκες. Οφείλουμε να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε μία καλή ομάδα. Θα είναι μία μεγάλη νίκη, αν το καταφέρουμε», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ, ενώ για τη Ρεάλ σχολίασε:

«Είναι πολύ καλή επιθετικά, έχει κοινά στοιχεία με την Βαλένθια. Αν έχουμε την ίδια προσέγγιση, θα έχουμε πρόβλημα. Δεν ήμασταν καλοί αμυντικά. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Σχετικά με το ότι ο Ολυμπιακός έχει πάντα μία τουλάχιστον νίκη σε κάθε διαβολοβδομάδα, σχολίασε: «Με αφήνει αδιάφορο αυτό. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Πρέπει να κερδίσουμε, δεν σημαίνει κάτι για εμάς»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις