Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μπασκετικό υπερθέαμα με Εθνική Ελλάδας, προκριματικά FIBA Μουντομπάσκετ, EuroLeague και NCAA στο Novasports

Μπασκετικό υπερθέαμα με Εθνική Ελλάδας, προκριματικά FIBA Μουντομπάσκετ, EuroLeague και NCAA στο Novasports

Πανδαισία μπάσκετ με 24 αναμετρήσεις περιμένει τους φίλους του μπάσκετ με την Εθνική Ελλάδας και τα προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023 της FIBA, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, την EuroLeague με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και το αμερικάνικο κολεγιακό πρωτάθλημα NCAA στο παρκέ του Novasports.

Από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας με αντιπάλους εκτός έδρας την Μ. Βρετανία (25/11, 20:30) και εντός έδρας τη Λευκορωσία (28/11, 17:00) για τις δύο πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών αγώνων της FIBA για το Μουντομπάσκετ 2023.

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ, η «επίσημη αγαπημένη», ξεκινάει αυτή την Πέμπτη 25/11 το ταξίδι της για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο του 2023 σε Ινδονησία, Ιαπωνία και Φιλιππίνες. Με τη συμμετοχή της στον 2ο όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης θα έχει αντιπάλους τις Μεγάλη Βρετανία, Λευκορωσία και Τουρκία. Όλοι οι συνδρομητές Nova θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τους πρώτους αγώνες της ομάδας κόντρα σε Μεγάλη Βρετανία και Λευκορωσία που διεξάγονται αυτή την εβδομάδα σε δύο αγωνιστικές. Παράλληλα, στο ίδιο διάστημα, θα γίνουν και οι προκριματικοί αγώνες για την Ασία, Αμερική και Αφρική. Εκτός όμως από τις αναμετρήσεις της Ελλάδας οι συνδρομητές Novasports θα παρακολουθήσουν ακόμη οκτώ αγώνες με κορυφαίες Εθνικές ομάδες μπάσκετ.

Η EuroLeague, συνεχίζεται με την 12η αγωνιστική και το ενδιαφέρον στρέφεται στους αγώνες Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ζενίτ (25/11, 21:30) και Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός (26/11, 21:30), ενώ αγωνιστική δράση έχουμε και στο κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA με αμφίρροπες αναμετρήσεις και μοναδικό θέαμα με τα αυριανά αστέρια του NBA.

Παράλληλα, η εκπομπή «Playmakers» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, (Πέμπτη 25/11, 19:00 & 23:30, Παρασκευή 26/11, 20:30 & 23:30 και την Κυριακή 28/11, 16:00 & 19:00 σε ζωντανή σύνδεση από το «Nick Galis Hall») θα μεταφέρει τον παλμό των αγώνων με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις, στατιστικά και εκλεκτούς καλεσμένους για όλες τις μπασκετικές διοργανώσεις. Στην εκπομπή της Πέμπτης 25/11, καλεσμένοι στο στούντιο της Nova στην Κάντζα, θα είναι οι Άννυ Κωνσταντινίδου και Κώστας Τσαρτσαρής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις