Αθλητικά

Μπάχαλο στον Άρη! Παραιτήθηκε ξανά ο Καλαϊτζίδης

Τα κωμικοτραγικά στον φετινό Άρη συνεχίζονται καθώς ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης παραιτήθηκε ξανά από το πόστο του, μετά την απόφαση του Γαλανού να υπογράφει τον Γόγολο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τελευταίο επεισόδιο του φετινού σίριαλ που παίζεται στον Άρη ξεκίνησε όταν ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Γιώργος Γαλανός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σπύρου Γόγολου.

Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, Δημήτρης Καλαϊτζίδης έγινε έξαλλος στο άκουσμα της είδησης, καθώς δεν ήταν ενήμερος, και σε επικοινωνία που είχε με τον Γαλανό φέρεται να του είπε: “Αφού βρήκες αμυντικό, ψάξε να βρεις και προπονητή, εγώ δεν ανέχομαι να μου επιβάλλει κανένας ποιον ποδοσφαιριστή θα έχω στην ομάδα”.

Την ίδια ώρα ο ΑΣ βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα προπονητή και είναι πολύ πιθανό σύντομα να τεθεί θέμα Γαλανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2: Επικό ματς στο Μουντιάλ με δυο γκολ παράτασης στο φινάλε, πέναλτι στον έξτρα χρόνο με VAR και «λύτρωση» από Τίλεμανς
Ο Τίλεμανς ισοφάρισε στο 89' και σκόραρε και από το σημείο του πέναλτι στην παράταση, για την πρόκριση των Βέλγων - Οι "κόκκινοι διάβολοι" θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ΗΠΑ - Βοσνία
ΦΩΤΟ REUTERS