Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπέικον: «Θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Μπέικον: «Θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό»
ΦΩΤΟ Intime

Την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, εξέφρασε ο  Ντουέιν Μπέικον, μιλώντας στο ertsports.

Ο Ντουέιν Μπέικον έκανε ξεκάθαρο κάλεσμα στον Παναθηναϊκό προκειμένου ο Αμερικανός γκαρντ να φορέσει τη φανέλα του τριφυλλιού.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ο οποίος διακρίθηκε στη Euroleague με τη φανέλα της Μονακό, μιλώντας στο ertsports, αναφέρθηκε στην Ελλάδα και στην επιθυμία του να αγωνιστεί για την ομάδα του Ράντονιτς, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρώην συμπαίκτη του στη Μονακό Πάρις Λι, με τον οποίο κατά τα λεγόμενα ευελπιστεί να είναι συμπαίκτες και στους πράσινους.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως ότι είχε προηγηθεί ανάρτηση του Μπέικον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία τραγούδαγε ρυθμικά το όνομα του Παναθηναϊκού.

Για το αν τον ενδιέφερε να αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα απάντησε: “Είναι εξαιρετική η Ελλάδα, θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό”.

Για τον Πάρις Λι, με τον οποίο πέρυσι ήταν συμπαίκτης στην Μονακό, είπε : “Δεν γνωρίζω ποιους ακριβώς έχουν στην ομάδα, αλλά ο Πάρις είναι ο άνθρωπός μου. Είναι ένας εξαιρετικός πόιντ γκαρντ και πιστεύω πως η ομάδα θα οδηγηθεί με τον σωστό τρόπο και θα κερδίζει παιχνίδια”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις