Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ – ΠΑΟΚ: Συνελήφθησαν οπαδοί για κροτίδες έξω από το ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ – ΠΑΟΚ: Συνελήφθησαν οπαδοί για κροτίδες έξω από το ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (03/08, 20:30, LIVE από το Newsit.gr) στη ρεβάνς των προκριματικών του Conference League, αλλά δεν έλειψαν κιόλας τα επεισόδια.

Μία μερίδα οπαδών της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ πήγε το βράδυ της Τετάρτης (03/08) έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή του ΠΑΟΚ και πέταξε πυροτεχνήματα και κροτίδες, σε μία προσπάθεια να μην αφήσει τους παίκτες του Λουτσέσκου να ξεκουραστούν.

Η αστυνομία επενέβη πάντως άμεσα και σταμάτησε τη φασαρία, προχωρώντας και σε τρεις συλλήψεις. Πιο συγκεκριμένα, τα ισραηλινά Μέσα αναφέρουν τα εξής: «Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο και αναγνώρισε το όχημα και τους επιβαίνοντες που εμπλέκονται στις πράξεις. Αμέσως κατέσχεσαν κυψέλες κροτίδων μετά τη χρήση τους. Σε κάποιο σημείο, όταν οι επιβαίνοντες του οχήματος αναγνώρισαν τους αστυνομικούς, τράπηκαν σε φυγή προς τα βόρεια της Ιερουσαλήμ μέχρι που τους σταμάτησαν αστυνομικοί του σταθμού Σαλέμ και στρατιώτες της MGB. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πυροτεχνήματα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις