Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μπελάδες για Μπακς! Το NBA ερευνά το deal με Μπογκντάνοβιτς που “ναυάγησε”

Μπακς Μπογκντάνοβιτς
ΑΠΕ

Η μετακίνηση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στους Μιλγουόκι Μπακς δεν προχώρησε τελικά και το ΝΒΕ θα διερευνήσει την υπόθεση.

Το NBA ξεκίνησε μια έρευνα για την απόπειρα των Μιλγουόκι Μπακς να εξασφαλίσουν τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Οι Μπακς θα αποκτούσαν τους Μπογκντάνοβιτς και Τζάστιν Τζέιμς σε αντάλλαγμα για τους Ντόντε ΝτιΒιτσένζο, Ερσαν Ιλιασοβα και Ντι Τζει Γουίλσον. Μια κίνηση που είχε ως απώτερο σκοπό να δυναμώσει το ρόστερ της ομάδας και να… πείσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ανανεώσει.

Ωστόσο, η συμφωνία χάλασε μόλις δύο ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της διεξαγωγής του φετινού draft, λόγω της σημαντικής «λεπτομέρειας» ότι ο Μπογκντάνοβιτς δεν ήταν σύμφωνος με την ανταλλαγή. Λίγες ώρες αργότερα αναφέρθηκε ότι ο Σέρβος σκόπευε να δοκιμάσει την τύχη του ως restricted free agent.

Το ΝΒΑ άνοιξε έρευνα γύρω από την υπόθεση, καθώς οι δύο ομάδες φέρονται να είχαν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία από την Τρίτη, ωστόσο τέτοιες επαφές δεν επιτρέπονταν πριν από την Παρασκευή.

Μέσα σε όλα αυτά, να αναφέρουμε ότι ο Ερσάν Ιλιασόβα έμεινε τελικά ελεύθερος από τους Μπακς, με τα «Ελάφια» να κάνουν χρήση της οψιόν αποδέσμευσης του κρίνοντας υπερβολικά τα 7 εκατ. δολάρια που προβλεπόταν να του δώσουν αν έμενε στην ομάδα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις