Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπελάδες για Μπενζεμά, σε δική για εκβιασμό του Βαλμπουενά

Μπελάδες για Μπενζεμά, σε δική για εκβιασμό του Βαλμπουενά

Το εισαγγελικό γραφείο των Βερσαλλιών ανακοίνωσε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά θα πρέπει να παραστεί σε δίκη μαζί με άλλα τέσσερα άτομα, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία πως αποπειράθηκε να εκβιάσει τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Η περιπέτεια ξεκίνησε το 2015, όταν ένα ροζ βίντεο του Βαλμπουενά είχε βρεθεί στα χέρια κάποιων που τον εκβίαζαν. Ο Μπενζεμά είχε συμβουλέψει τον συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας να πληρώσει τους εκβιαστές για να μην δημοσιοποιήσουν το συγκεκριμένο βίντεο και στην πορεία έγινε γνωστό ότι ο επιθετικός της Ρεάλ ήξερε τους εκβιαστές, με αρκετούς να θεωρούν ότι “δούλεψε” γι’ αυτούς.

Είχε αποκαλυφθεί, μάλιστα, μία συνομιλία που είχε ο Μπενζεμά με τους εκβιαστές του Βαλμπουενά, όπου ο άσος των Μαδριλένων τους λέει ότι τελικά ο συμπατριώτης του θα ενδώσει στις πιέσεις τους. 

 «Μην ανησυχείς, δεν έχει άλλη επιλογή. Θα τον βάλω να το ξανασκεφθεί και θα πληρώσει», ήταν τα λόγια του Μπενζεμά σύμφωνα με το M6 το οποίο βέβαια στο σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για μια προσπάθεια να βοηθήσει τον Βαλμπουενά.

Το σίγουρο είναι ότι οι σχέσεις των δύο παικτών έχουν χαλάσει, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη του: «Σήμερα, αν έρθει εκείνος και μου δώσει το χέρι, θα του το δώσω κι εγώ. Είμαι άντρας κι έτσι θα του δώσω το χέρι και θα τον κοιτάξω στα μάτια. Όμως δεν θα είμαι εγώ που θα τείνω το χέρι μου προς την πλευρά του. Αν φανεί πως εκείνος δεν έχει τέτοια πρόθεση, δεν πρόκειται να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις