Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπενφίκα – Σάλτσμπουργκ 0-2 και Σοσιεδάδ – Ίντερ 1-1 για τον τέταρτο όμιλο του Champions League

Μπενφίκα – Σάλτσμπουργκ 0-2 και Σοσιεδάδ – Ίντερ 1-1 για τον τέταρτο όμιλο του Champions League
Reuters

Η Σάλτσμπουργκ έκανε την έκπληξη στον 4ο όμιλο του Champions League, παίρνοντας τη νίκη μέσα στην έδρα της Μπενφίκα. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν από το 13′ οι Πορτογάλοι. Η Ίντερ έφυγε με το βαθμό από την έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-1), με τον γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες, στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Διπλό” και κορυφή από την πρώτη αγωνιστική. Η Σάλτσμπουργκ πέρασε με τη νίκη από την έδρα της Μπενφίκα και βρέθηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου του Champions League. Στο άλλο ματς, η Σοσιεδάδ “φλέρταρε” με νίκη επί της Ίντερ, αλλά ο Λαουτάρο έσωσε την παρτίδα για τους «νερατζούρι», με γκολ στα τελευταία λεπτά (1-1).

Μπενφίκα – Σάλτσμπουργκ 0-2

Η Σάλτσμπουργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 2′, με την χαμένη πέναλτι του Κονατέ. Η Μπενφίκα όμως έκανε νέο πέναλτι μέσα στο πρώτο τέταρτο του αγώνα (14′) και έμεινε και με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Τόνι Σίλβα (με αψυχολόγητο χέρι πάνω στη γραμμή). Ο Σίμιτς δεν λάθεψε κι έκανε το 0-1.

Αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο, η Μπενφίκα προσπάθησε να φτιάξει κάποια καλή φάση. Στο 50′ ο Σλάγκερ “έβγαλε” με δυσκολία το σουτ του Μούσα μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, βρήκαν ανοιχτό χώρο και κατάφεραν να κάνουν με άνεση το τελικό 0-2 με τον Σίμιτς να βγαίνει απέναντι στον Τρούμπιν και να δίνει έτοιμο γκολ στον Γκλουχ.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ίντερ 1-1

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μπήκε “φορτσάτη” στο ματς και κατάφερε να κάνει το 1-0 επί της Ίντερ στο 4′. Από τραγικό λάθος του Μπαστόνι στην άμυνα των Ιταλών, ο Μαρτίνες πήρε την μπάλα, βγήκε σε θέση τετ-α-τετ- και άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα.

Η Ίντερ δεν κατάφερε να γίνει απειλητική στα καρέ των γηπεδούχων. Η ασφυκτική πίεση της Σοσιεδάδ χαλούσε κάθε προσπάθεια των φιλοξενούμενων. Οι Ισπανοί δεν σταμάτησαν να κάνουν επιθέσεις και είχαν τις ευκαιρίες να φτάσουν και σε άλλο γκολ, χωρίς να βρουν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ έδειξε ένα πιο επιθετικό πρόσωπο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως περιόρισε την Σοσιεδάδ στο να αμύνεται. Η κόκκινη κάρτα του Μπαρέλα στο 65′ θα έκανε δύσκολη την κατάσταση για τους Ιταλούς, αλλά ο διαιτητής -τελικά- την πήρε πίσω.

Οι Βάσκοι βρέθηκαν κοντά σε μία μεγάλη νίκη, αλλά ο Λαουτάρο Μαρτίνες “έσωσε” στο 87′ την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, η οποία προερχόταν από τον θρίαμβο στο ντέρμπι με τη Μίλαν (5-1).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις