Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπεντζαμίν Μεντί: «Δεν είμαι και ο Μπραντ Πιτ, αλλά ήταν πανεύκολο να κοιμάμαι με πολλές γυναίκες»

Μπεντζαμίν Μεντί: «Δεν είμαι και ο Μπραντ Πιτ, αλλά ήταν πανεύκολο να κοιμάμαι με πολλές γυναίκες»

Η δίκη του Μπεντζαμίν Μεντί για τις πολλαπλές υποθέσεις βιασμού συνεχίζεται στο δικαστήριο του Τσέστερ, με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή να τονίζει ότι υπήρξε συναίνεση με όλες τις γυναίκες που έκανε σεξ.

Ο Μπεντζαμίν Μεντί υποστήριξε ότι ποτέ μια γυναίκα τού έλεγε όχι, θα το αποδεχόταν, ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν πολύ εύκολο για εκείνον να κάνει σεξ με γυναίκες, λόγω του ότι είναι γνωστός ποδοσφαιριστής,

«Ήταν πραγματικά τόσο εύκολο να βρίσκω γυναίκες και να κάνω σεξ λόγω του στάτους μου.Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Δεν είμαι και ο Μπραντ Πιτ. Οι γυναίκες δεν με προσέγγιζαν για την εμφάνισή μου, αλλά λόγω του ποδοσφαίρου. Ξαφνικά η προσοχή των γυναικών δεκαπλασιάστηκε. Ναι, δεν θα έλεγα πως ήταν άσχημο να σε προσέχουν”, κατέθεσε ο Μπεντζαμίν Μεντί.

«Για μένα ήταν φυσιολογικό να κοιμάμαι με διαφορετικές γυναίκες κάθε βράδυ. Πλέον συνειδητοποιώ ότι ακούγεται άσχημο. Εκείνη την περίοδο δεν σκεφτόμουν πώς ένιωθαν ή αν αναστατώνονταν διότι για μένα, αν ήθελαν να κάνουν σεξ και ήθελα κι εγώ, όλα ήταν καλά και συνέχιζα κανονικά να γλεντάω. Καταλαβαίνω πως δεν έδειξα σεβασμό.

Μου άρεσε να κάνω σεξ με πολλές γυναίκες. Αλλά αν μια γυναίκα μου έλεγε όχι, θα ήμουν ΟΚ, θα το αποδεχόμουν και θα σταματούσα», συμπλήρωσε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις