Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μπερνάρ: Προτάσεις από Βραζιλία, ΗΠΑ, Μεξικό και Τουρκία για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

Μπερνάρ: Προτάσεις από Βραζιλία, ΗΠΑ, Μεξικό και Τουρκία για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μπερνάρ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να έχει προτάσεις από συλλόγους της Βραζιλίας, των ΗΠΑ, του Μεξικό και της Τουρκίας.

Ο Μπερνάρ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το τέλος του 2024, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στην ατζέντα αρκετών ομάδων τόσο από την Ευρώπη, όσο και από το εξωτερικό.

Όπως αναφέρει το site «Noataque.com.br» ο ατζέντης του Μπερνάρ έχει δεχτεί προτάσεις από συλλόγους της Βραζιλίας, αλλά και από άλλα κλαμπ των ΗΠΑ, του Μεξικό και της Τουρκίας.

Ωστόσο όπως επισήμανε ο ατζέντης του μέσου του Παναθηναϊκού, ο Μπερνάρ δεν διαπραγματεύεται με κανένα σύλλογο, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πράσινους».

«Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση. Αυτό μπορώ να πω. Ιδίως γιατί έχει συμβόλαιο. Αν κάποια στιγμή εκφράσει πραγματικά την επιθυμία του να έρθει, έχω πολύ καλή σχέση και με τον ατζέντη του. Αν ο σύλλογος κι ο ίδιος καταλάβουν ότι είναι πραγματικά το καλύτερο και για τους δύο, θα είναι εκπληκτικό. Δεδομένου του παρελθόντος του εδώ, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι ευπρόσδεκτος. Πάντα θέλουμε τους καλύτερους εδώ. Πάντα. Πρέπει όμως να δούμε και τι ταιριάζει με το μπάτζετ του κλαμπ. Αυτή είναι μία άλλη συζήτηση», ανέφερε χαρακτηριστικα.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις