Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπεσίκτας – Ολυμπιακός, Γκιουνές: “Έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι αρκετό”

ΦΩΤΟ Eurokinissi (Aρχείο)
ΦΩΤΟ Eurokinissi (Aρχείο)

Ο προπονητής της Μπεσίκτας τόνισε πως η ομάδα του θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Ολυμπιακό, παρά το 1-1 του “Γ. Καραϊσκάκης”, ενώ ζήτησε από τους οπαδούς να γεμίσουν το γήπεδο.

«Χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα και να περάσουμε στα προημιτελικά. Έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά δεν είναι αρκετό. Η δουλειά μας δεν θα είναι εύκολη, αφού αντιμετωπίζουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Αύριο θα έχουμε αρκετές δυσκολίες αλλά πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Ξέρουμε επίσης ότι μία πρόκριση θα δώσει μεγάλη ώθηση στο ποδόσφαιρο της χώρας», τόνισε αρχικά ο Γκιουνές στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ρεβανς του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας για το Europa League..

Για τους τραυματίες: «Ο Τολγκάι είναι τιμωρημένος. Θα τσεκάρουμε και πάλι την κατάσταση των Μπάμπελ και Γουέδες και θα αποφασίσουμε αύριο. Ο Τόσιτς είχε ένα χτύπημα στο πόδι, έκανε ράμματα και δείχνει σε καλή κατάσταση».

Για τον κόσμο: «Από τότε που άνοιξε το νέο γήπεδο ο κόσμος είναι συνέχεια μαζί μας και δημιουργεί φοβερή ατμόσφαιρα, η οποία βοηθάει την ομάδα. Το ίδιο περιμένουμε φυσικά να συμβεί και αύριο».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε